Tjen penger på videoene dine – Simeon Quarrie

Videografen Simeon Quarrie holdt et inspirerende foredrag under et direktesendt webinar på SP. Nå har du muligheten til å delta på arrangementet igjen! Finn ut hvordan du tjener penger på videoopprettingen din, og hør Simeon dele innsikten sin fra å jobbe som videograf under pandemien.

Det er en spennende tid å jobbe med videooppretting. Etter hvert som verden har endret seg, mener Simeon Quarrie at du som videograf eller filmskaper har en flott mulighet til å lykkes – så lenge du er villig til å satse.

Tirsdag 22. Juni gjennomførte vi, i samarbeid med Canon, et direktesendt webinar med videografen og Canon-ambassadøren Simeon Quarrie. Under webinaret delte Simeon sine tips om hvordan du kan tjene penger på ferdighetene dine, fra nettstrømming til videoer på sosiale medier. Han snakket også om sine erfaringer og innsikt fra å jobbe som videograf under pandemien og hvordan han har tilpasset sitt arbeid.

Bli inspirert til bedre videoskaping

Simeon Quarrie er en britisk filmskaper som bruker både stillbilder og video til å lage materiale for flere forskjellige kunder, for eksempel Unilever og Mars. Han er grunnlegger og eier av VIVIDA, hvor han jobber med visuell historiefortelling, VR og animasjoner.

Simeons Canon-favoritter

Se mer av Simeon

Instagram: @simeonquarrie
YouTube: SimeonQuarrie
Twitter: Simeon Quarrie


Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.