Godox – lys for alle

b_godox.jpg

Hos oss finner du massevis av produkter fra Godox – alt fra blitser, LED-lys, reflektorer, studiovesker og mye mer. Godox har flere produkter som er ideelle å kombinere med hverandre i samme system.

Vil du vite mer om produktene? Klikk gjennom knappene for et dypdykk i vårt utvalg eller begynn å handle blant produktene nedenfor!

28 produkter
Vise som
Sorter etter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.