Godox – lys for alle

b_godox.jpg

Nå har vi fått inn massevis av produkter fra Godox – alt fra blitser, LED-lys, reflektorer, studiovesker og mye mer. Godox har flere produkter som er ideelle å kombinere med hverandre i samme system.

Vil du vite mer om produktene? Klikk gjennom knappene for et dypdykk i vårt utvalg eller begynn å handle blant produktene nedenfor!

21 produkter
Vise som
Sorter etter

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.