Lær deg mer om streaming

Banner-Streaming.jpg

Interessen for å spille inn og streame video er stor, og mulighetene til å sende sport, møter, eventer og forelesninger er mange. Uansett om du spiller inn materiale som du stremer på et senere tidspunkt, eller om du livesender et arrangement, her kan du få mer kunnskap, og få tips til produkter for både innspilling og streaming. 

Nedenfor finner du et lite utvalg av de produkter og løsninger vi kan tilby. Vi hjelper deg gjerne med å finne komplette løsninger for nettopp dine behov, uansett om det er relativt små og enkle løsninger, eller store, profesjonelle flerkamerasystemer. Kontakt oss gjerne og forklar dine behov på: salg@scandinavianphoto.no. Se også vår bedriftsside, der du finner kontaktinformasjon til alle våre B2B-selgere og prosenter.

Stream hjemmefra – produkter for hjemmekontoret!

Når du jobber hjemmefra er det viktig og på en enkel måte kunne koble deg opp og delta i ulike møter, konferanser og forelesninger via en link. Det finnes utstyr som gir deg mulighet til å koble sammen ditt video- eller systemkamera med din datamaskin, slik at du kan bruke det som webkamera istedet. Tilbehør som headse for god lyd er nesten et must, og et stativ kan være smart slik at kameraet havner på rett sted, og det hjelper deg også å sette opp ekstratilbehøret ditt som belysning mm.

Vil du vite med om å streame hjemmefra? Les blogginnlegget her!

Smarte streamingkit

Disse pakkkene retter seg mot deg som vil ha en ferdig løsning med gjennomtenkte produkter for å skape høykvalitative og profesjonelle videoer og livestreaminger. Viktige egenskaper som videokamereaer bør ha for å være optimert for streaming er f.eks. motorzoom for myke innzoominger, mikrofoninngang, tilkobling til fjernkontroll (LANC-kontakt eller lignende), kunne levere ut rent videosignal, drives med 220V mm.

Sony AX53 med stativ og tilbehør

Et streamingkit med Sony AX53 videokamera der du enkelt kobler inn et trådløst myggmikrofonkit, og siden direkte kobler til via Magewell-konverteren til datamaskinens USB-port. Det er enkelt å komme i gang og bruke, også selv om du ikke har noen forkunnskaper om streaming eller videoinnspilling. I pakken medfølger også et Sony-stativ med innebygd fjernkontroll som gir deg mulighet til å få myke inn- og utzoominger direkte fra stativet.

Doble kameraer med stativ, bildemikser og annet tilbehør

Dette er pakken med ekstra alt! To Canon XA11 med ekstra batterier som er et kraftig og allsidig kamera med CMOS-sensor og profesjonell arbeidsflyt. Plasser kameraene på de stødige Benro stativene, og du har mulighet til å filme fra flere vinkler samtidig. Til din hjelp er stativet utstyrt med en nivelleringskule, noe som gjør at du kan stille kameraet rett også der underlaget ikke er det. Kjøp med en fjernkontroll (VZ-RL100), og du får mulighet til å styre inn- og utzoominger på kameraet direkte fra stativet. Fang opp lyden med de trådløse myggkitene og gransk ditt innspilte materiale på de lyssterke monitorene fra Feelworld. Pakken inneholder også en bildemikser fra Blackmagic for at du skal få et profesjonelt resultat på din streaming.

Få video fra kamera til datamaskinen

Ved å bruke et videokort eller en dongel får du på en smidig måte sendt over videoen din fra et vanlig videokamera til datamaskinen. 

Bildemikser og andre streamingtilbehør

En livestreaming handler ikke bare om kameraet. Utstyr som lyd og lys kan enkelt forsterke opplevelsen, og gjøre resultatet med tiltalende til ditt publikum. Bildemiksere er et slikt tilbehør, og som også gir din streaming en profesjonell følelse. Bytt mellom ulike kamerakilder, legg til effeker m.m. Det finnes både større og mindre varianter som du enkelt kan koble inn til din data.

Richard Sandberg har vært ansatt som selger av videoutstyr på Scandinavian Photo i flere år. Han har nå delt sine beste produkttips til at du skal få en mer profesjonell følelse på din livestreaming.

Les blogginnlegget her!

Lær deg mer om videoopptak og streaming

18
mar

Jobb og livestream fra ditt hjemmekontor

Arbeidsplassen er for mange ikke lenger bundet til en fysisk plass, og du har mulighet for å jobbe fra nesten hvor som helst. Takket være kommunikasjon via plattformer som Skype, YouTube og Teams kan du gjennomføre alle dine møter, kurs eller konferanser fra hjemmet. Vi gir deg tips til hvordan du kan skape et hjemmekontor for undervisning, møter eller spill – vi har løsningen til en digital arbeidsplass for deg og dine kollegaer.

Les mer

17
okt

Forsterk din streamingopplevelse med rett tilbehør!

En livestreaming handler ikke kun om hva slags kamera du har. Utstyr som lyd og lys kan enkelt forsterke opplevelsen, som i blant kan være det du trenger for at det skal bli mer tiltalende for de som ser på. Richard Sandberg har vært ansatt som selger av videoutstyr hos Scandinavian Photo i flere år. Han har nå delt sine beste produkttips for at du skal få en mer profesjonell følelse på din livestream!

Les mer

2
jul

Fire tips til bedre filmer med mobiltelefonen din

Det skapes mer og mer materiale ved hjelpe av mobiltelefonene våres, og for deg som vil skape raske klipp og filmer til sosiale medier eller bevare minnene fra reisen din finnes det en mengde måter å gjøre dette på, kun med mobiltelefonen din. Hvorfor ikke teste ut hva du kan gjøre med mobilen? Å filme med telefonen kan bli langt mer enn bare å filme ett minne, du kan skape svært proffe resultater gjennom noen enkle trinn, og med noe fiffig tilbehør, uten at det tar for stor plass i bagasjen din. Her har vi samlet fire tips for bedre filmer med mobiltelefonen din.

Les mer

4
mar

Våg å snakke foran kamera

Å høre seg selv for første gang på et lydopptak kan være litt ubehagelig. "Høres jeg sånn ut?!" kan bli din første reaksjon, og sannsynligvis svarer vennene dine ja - et svar som antagelig er helt ærlig. Hvordan vi hører oss selv snakke stemmer som regel ikke overrens med hvordan de rundt oss hører oss. Når du hører på et opptak av deg selv kan du høres både lysere og spinklere ut enn når du selv hører deg snakke, fordi du mangler en resonansboks.

Les mer

22
jan

Bedre lyd ved opptak

For å skape og spille inn god lyd i dine opptak gjelder det å finne en smidig løsning som passer for deg, uansett om du har tenkt til å filme med mobiltelefonen eller med et system- eller videokamera. Vi har tidligere laget noen blogginnlegg om hvordan du skaper god lyd med våre produkter, og nå skal vi ta deg videre ettersom det hele tiden kommer nye produkter som kan hjelpe deg til bedre lyd og heve kvaliteten på opptakene dine for å få kjempegod lyd. Det finnes enkle løsninger både for deg som spiller inn film med mobiltelefonen, system- eller videokamera.

Les mer

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.