Lær deg mer om droner

tema__banner_dronare.jpg

Å filme og fotografere med drone er som å åpne opp en helt ny kreativ verden. Med dronen kan du ta deg til plasser og vinkler som ikke er mulig med et tradisjonelt kamera. Å fly drone er ikke komplisert - men det fins et par viktige punkter du behøver å tenke på når det gjelder regler og utstyr. Her har vi samlet produkttips, inspirasjon og gode råd til deg som vil ta enda bedre dronebilder.

Vi på SP er her for deg når du ønsker å kjøpe en drone - din første, din neste og til og med den største! Kontakt oss på info@scandinavianphoto.no, eller kom inn til vår butikk, så hjelper vi deg videre.

DJI Mavic Mini – mindre, hurtigere og mer tilbehør

Denne ultralette og kompakte dronen fra DJI er et perfekt tilskudd til ditt kamera- og videoutstyr. Lag cinematiske filmer, spennende flyvninger eller oppsiktsvekkende landskapsbilder fra luften. DJI Mavic Mini er dronen som sikter seg både til deg som aldri har fløyet før og til den mer erfarne dronepiloten som vil ha en skikkelig lett drone. Oppdag fugleperspektivet og lag materiale som du ikke kan gjøre på bakken!

Hva har du i kameravesken, Jesper Anhede?

Å fotografere på land, i luften og under vann - og sammenlagt besøke over 80 land verden rundt høres ut som en umulighet. Men ikke for Jesper Anhede, fotograf fra Hjo i Västergötland som fremfor alt jobber med dronefotografering for bedrifter og hjelpeorganisasjoner. Heng med når vi dykker ned i Jespers kameraveske og hva han bærer med seg jorden rundt.

Les mer om Jespers utstyr

La deg inspirere og lær deg mer om dronefotografering!

13
des

Flyg DJI Mavic Mini med Kevin Hernborg

Kevin Hernborg är arton år och en självlärd fotograf och videokreatör. Med sin bas i Norrland så spenderar han sin största tid av sin fritid att skapa filmer och fotografera. Förutom detta, så driver han en Youtube-kanal där han sprider kunskap och lär ut om att fotografera, filma och vlogga. DJI Mavic Mini är Kevins senaste inköp – inspireras och ta del av hans första intryck om denna flygande farkost!

Les mer

16
sep

Verdt å tenke på før du kjøper drone!

I det siste har svært mange fått øynene opp for droner, og de mulighetene og perspektivene dette kan gi fotograferingen din. Det er dog noen spørsmål og usikkerheter som kan dukke oppå på veien for deg som skal kjøpe sin første drone. Dessuten er det en del regler du er nødt til å forholde deg til, både for din egen og andres sikkerthet. I dette innlegget får du hjelp til å velge akkurat den dronen som dekker dine behov, men også tips til hva du skal tenke på når du skal fly drone for første gang.

Les mer

8
aug

Viggo Lundbergs beste fototips til din reise!

Viggo Lundberg er en selvlært yrkesfotograf og videograf fra Stockholm. Han er kjent både i Sverige og utenlands spesielt for sine dronebilder av den nordiske naturen. Uansett om han fotograferer fra luften eller bakken, reisereportasje, lifestyle-fotograferer for bedrifter eller fanger bevegelige bilder - det er viktig at materialet skal fungere. Viggo har her delt sine fem beste reisefototips til deg som skal ut på tur!

Les mer

29
apr

Hva har du i kameravesken, Jesper Anhede?

Å fotografere på land, i luften og under vann, og tilsammen besøke over 80 land verden rundt, høres kanskje ut som en umulighet. Men ikke fot Jesper Anhede, fotograf fra Hjo i Västergötland som fremfor alt jobber med dronefotografering for bedrifter og hjelpeorganisasjoner. Følg med når vi dykker inn i Jespers kameraveske, og ser hva han bærer med seg jorden rundt.

Les mer
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.