Lær deg mer om lyd til datamaskin

banner-ljud-till-dator.jpg

For mange har datamaskinen en sentral rolle i det daglige arbeidet, og uansett hvilken bransje du jobber i har datalyden stor betydning. Det kan eksempelvis være at du har webmøter og behøver et headset, at du spiller musikk fra din datamaskin via eksterne høyttalere, du har kanskje talenotater og behøver en bra mikrofon eller du jobber i et studio og skal oppgradere datamaskinen med et lydkort. Her finner du produkttips på hvordan du komplementerer din datamaskin med lydutrustning som passer ditt gjøremål.

Fem tips til bedre lyd

Å få bra kvalitet på tale kan i blant være en liten utfordring. For å gjøre det enklere for deg har vi samlet fem tips som gjør at du på en enkel måte kan få bedre lydkvalitet på dine lydopptak.

Les blogginnlegget her!

Avspilling av lyd

Høyttalerene i en bærbar datamaskin er ikke alltid de beste, og for å få bedre kvalitet og en bredere omfang på lyden er eksterne høyttalere alternativet for deg. Det finnes mindre modeller som kan plasseres på skrivebordet, større varianter for å kunne feste på veggen eller multiroomhøyttalere som kan kobles sammen til et helt system. Velg de som passer for deg ut i fra bruksområde og nyt den velbalanserte lyden.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.