Lær deg mer om lyd til datamaskin

banner-ljud-till-dator.jpg

For mange har datamaskinen en sentral rolle i det daglige arbeidet, og uansett hvilken bransje du jobber i har datalyden stor betydning. Det kan eksempelvis være at du har webmøter og behøver et headset, at du spiller musikk fra din datamaskin via eksterne høyttalere, du har kanskje talenotater og behøver en bra mikrofon eller du jobber i et studio og skal oppgradere datamaskinen med et lydkort. Her finner du produkttips på hvordan du komplementerer din datamaskin med lydutrustning som passer ditt gjøremål.

Fem tips til bedre lyd

Å få bra kvalitet på tale kan i blant være en liten utfordring. For å gjøre det enklere for deg har vi samlet fem tips som gjør at du på en enkel måte kan få bedre lydkvalitet på dine lydopptak.

Les blogginnlegget her!

Lydkort for forbedret lydopplevelse

For å kunne variere bruksområdene når det kommer til lyden til din datamaskin er det verdt å investere i et lydkort med bra kvalitet. Koble til ditt MIDI-utstyr slik som synther, trommemaskiner og kontroller eller benytt kortet til å koble til flere mikrofoner. Lydkortene er ofte svært portable og har varierende egenskaper i forhold til hva de skal brukes til. Det kan være alt fra flere mikrofoninnganger, automatisk inngangsnivå på lyd til lettmanøvrerbar interface for enklere kontroll.

Avspilling av lyd

Høyttalerene i en bærbar datamaskin er ikke alltid de beste, og for å få bedre kvalitet og en bredere omfang på lyden er eksterne høyttalere alternativet for deg. Det finnes mindre modeller som kan plasseres på skrivebordet, større varianter for å kunne feste på veggen eller multiroomhøyttalere som kan kobles sammen til et helt system. Velg de som passer for deg ut i fra bruksområde og nyt den velbalanserte lyden.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.