Lær deg mer om podcast

 

podcast-microphone-banner.jpg

Podcast, podd, poddradio – kjært barn har mange navn. Å starte en podcast behøver ikke være avansert, og å gå fra en idé til sending kan gå fort. Tenk ut en vinkling eller et emne som din podd skal handle om, velg ut et antall produkter som passer deg så er du i gang! Her finner du produkttips, inspirasjon og gode råd til deg som vil starte å podde eller som allerede har en podcast og vil fordype din kunnskap.

Perfekt podstudio for to personer

Når du vel har din podcastidé vil du helst komme i gang nå, nå, nå! I denne pakken behøver du ikke fundere på hvilket utstyr du skal ha, det inkluderer mikrofoner, stativ, hodetelefoner og kabler – alt du behøver for å komme i gang med din podcastproduksjon. RØDECaster Pro er et helt integrert produksjonsstudio for podcast med fire mikrofoninnganger, fire hodetelefonsutganger og flere andre tilkoblingsmuligheter. Den har pads for at du enkelt skal kunne anvende deg av lydeffekter og jingler. Via den innebyggede touchskjermen kan du enkelt justere innstillinger for å forme din lyd best etter den som prater.

Hodetelefoner

Ved produksjon av podcast er det viktig å høre hvordan sendingen låter, uansett om du sender live eller spiller inn. Derfor kan det være lurt å investere i et par hodetelefoner som gir deg et tydelig lydbilde av det dine lyttere kommer til å høre. Det finnes flere modeller med bredt frekvensomfang som innebører både klar diskant og dyp bass. Det er også viktig at de sitter bra siden du kommer til å bruke de i lange perioder. Egenskaper å se etter når deg gjelder passform er hvordan øreklokkene og hodebøylen er konstruert.

Gjesteblogg: Ola Ringdahl

”Jeg har lyd i ørene de fleste våkne timene i mitt lig. Jeg elsker musikk og jeg elsker lydbåren kommunikasjon. Enten musikk som pepper og hjelper meg fokusere når jeg jobber eller guidede meditasjoner når jeg behøver en pause. En podcast eller lydbok. Jeg elsker alle disse, men må jeg velge så blir det podcast. Jeg får selskap. Jeg lærer. Jeg blir underholdt. Men det må kjennes ekte.

Om jeg skal gi ett eneste råd til en podcaster: vær genuin og ekte. Jo, forresten - ett til: SLUTT Å FUNDERE - GJØR DET!

Les podcastprodusentet Olas beste tips til en vellykked podcast.  Til blogginlegget!

Mer inspirasjon om podcast

21
jan

Gjesteblogg: Olas beste tips til en vellykket podcast!

Podcastprodusent Ola Ringdahl beskriver seg selv som et Kinderegg – tre overraskelser i en. Han jobber som speakerstemme og høres blant annet i C More-trailere og i programmet Sveriges Mesterkokk som sendes på svensk TV4. Ola har flere års erfaring som produsent på Sveriges Radio og Utbildningsradion, men har fremfor alt jobbet med intern og ekstern bedriftskommunikasjon. Han brenner for å hjelpe bedrifter og organisasjoner å skape, utvikle og bestille podcaster for sitt varemerke.

Les mer

13
mai

Realiser din podcastdrøm med RØDECaster Pro

Podd, det populære radioformatet "on-demand" øker konstant sin popularitet. På Applas Podcast-plattform finnes det over 500.000 aktive podder, og fler enn 18 millioner avsnitt er produsert. Veien fra idé til ferdig produkt kan være svært kort - gjennom ett par produkter og noen enkle metoder kan du få svært god lyd på din produksjon. Lær deg mer om podcast og lyd på vår inspirasjonsblogg! Podd, det populära radioformatet "on-demand" ökar konstant i popularitet. På Apples Podcast-plattform finns över 500.000 aktiva poddar och fler än 18 miljoner avsnitt har producerats. Startsträckan från idé till din färdiga produkt kan vara mycket kort – genom ett par produkter och några enkla metoder kan du få ett riktigt bra ljud på din produktion. Lär dig mer om podcast och ljud på vår inspirationsblogg!

Les mer
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.