Få mer ut av reisen

FotograferaResa_Lifestyle_1.jpg

Å reise og oppdage nye steder er en fin måte å få ny inspirasjon på. Uansett reisemål og hvilke aktiviteter du planlegger i løpet av ferien, har vi produktene for å forbedre opplevelsen. Ta bilder og videoer på spennende nye måter, lytt til den nyeste sommerengen på stranden eller monter den bærbare projektoren utendørs for en koselig filmvisning under stjernene. Vi har samlet noen av våre favoritter som du ikke vil glemme å pakke!

Film og fotografer stødig med stativ og gimbal

Uansett om du tar bildene dine med mobil, kamera eller actionkamera, kan et stativ være greit å ha med seg på turen. Det gjør det lettere å ta gode bilder med selvutløser og udødeliggjøre minnene dine.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen