Web-TV og streamingstudio

kb_1200x400_streaming_v2.jpg

Interessen for å spille inn og streame video er stor, og mulighetene til å sende sport, møter, eventer og forelesninger er mange. Her kan du få mer kunnskap og tips til produkter for både innspilling og streaming uansett om du spiller inn materiale som du vil sende på et senere tidspunkt, eller om du livesender et arrangement. 

Nedenfor finner du et lite utvalg av de produktene og løsningene vi kan tilby. Vi hjelper deg gjerne med å finne komplette løsninger for nettopp dine behov, uansett om det er relativt små og enkle løsninger, eller store, profesjonelle flerkamerasystemer. Kontakt oss gjerne og forklar dine behov på: info@scandinavianphoto.no. Se også vår bedriftsside, der finner du kontaktinformasjon til alle våre B2B-selgere som kan hjelpe deg med å sette opp en løsning som passer ditt behov.

Lær mer om streaming på våre temasider!

Smarte streamingkit

Disse pakkkene retter seg mot deg som vil ha en komplett løsning med gjennomtenkte produkter for å skape profesjonelle videoer og livestreaming i høy kvalitet. Viktige egenskaper som videokamera bør ha for å være optimale for streaming er f.eks: motorzoom for myke innzoominger, mikrofoninngang, tilkobling til fjernkontroll (LANC-kontakt eller lignende), kunne levere ut rent videosignal, drives med 220V mm.

Sony AX53 med stativ og tilbehør

Et streamingkit med Sony AX53 videokamera der du enkelt kobler til et trådløst myggmikrofonkit, og så  kobler direkte til datamaskinens USB-port via Magewell-konverteren. Det er enkelt å komme i gang og bruke, også selv om du ikke har noen forhåndskunnskap om streaming eller videoinnspilling. I pakken medfølger også et Stativ fra Sony med innebygd fjernkontroll som gir deg mulighet til å kontrollere inn- og utzoominger direkte på stativet.

Doble kameraer med stativ, bildemikser og annet tilbehør

Dette er pakken med ekstra alt! To Canon XA11 med ekstra batterier, et kraftig og allsidig kamera med CMOS-sensor og profesjonell arbeidsflyt. Plasser kameraene på de stødige Benro stativene og du har mulighet til å filme fra flere vinkler samtidig. Stativet er utstyrt med en nivelleringskule, noe som gjør at du kan stille kameraet vannrett også der underlaget ikke er det. Kjøp med en fjernkontroll (VZ-RL100), og du får mulighet til å styre inn- og utzoominger på kameraet direkte fra stativet. Fang opp lyden med de trådløse myggkitene og gransk ditt innspilte materiale på de lyssterke monitorene fra Feelworld. Pakken inneholder også en bildemikser fra Blackmagic for at du skal få et profesjonelt resultat på din streaming.

Få video fra kamera til datamaskinen

Ved å bruke et videokort eller en dongle får du på en smidig måte sendt over videosignaler fra et vanlig videokamera til datamaskinen. 

Bildemiksere og annet streamingtilbehør

En direktesending handler ikke bare om kameraet. Utstyr som lyd og lys kan enkelt forbedre opplevelsen og gjøre resultatet mer attraktivt for publikum. Med en bildemikser kan du blant annet bytte mellom forskjellige kamerakilder og legge til effekter, noe som gir streamingen en mer profesjonell følelse. Det finnes både større og mindre varianter som du enkelt kan koble til datamaskinen.

Monitor for avspilling og overvåking av streaming

Vil du overvåke, spille av eller spille inn innholdet ditt? En ekstern skjerm er et veldig godt verktøy for raskt og pent å bytte mellom forskjellige kameraer, eller hvis du bare vil ha en større skjerm for å se materialet på.

Ta opp innholdet ditt med en opptaker

Lær deg mer om videoopptak og streaming

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.