Lær deg mer om undervannsdroner

Å bruke droner til å ta bilder og fange videoer ovenfra er i dag en velprøvd måte å jobbe på. Men å utforske det vi ikke alltid ser, hva som er under vann, det er litt nyere, men blir mer og mer vanlig.

Nå er det på tide å gå under vann med en undervannsdrone eller ROV – Remotely Operated Underwater Vehicle som det egentlig kalles. Disse dronene kan dykke ned til 200 meter dyp og levere levende bilde direkte til telefonen eller nettbrettet. Ved hjelp av de velutviklede sensorene og led-belysningen får du et godt og detaljert bilde.
Bruk den til utforskning av båtskrog, havner, brygger eller fiskebestander i vannet. Den kan brukes til undervannsarkeologi eller forskning, eller bare fordi det er morsomt å kjøre droner samt filme og fotografere under vann!

Kjøp din neste undervannsdrone hos oss i dag!

Chasing Dory – under overflaten for alle

Kompakt og lett drone for undervannsbruk fra Chasing som passer alle! Prisen og brukervennligheten gjør det til et spennende og kreativt produkt å ta med seg i sommer. Vekt på drøyt et kilo og med en batteritid på nærmere en time per lading gjør at man enkelt tar den i bruk når og hvor enn det passer.

Du styrer din Dory med din smarttelefon, som gir deg full kontroll. Full HD videokvalitet og et objektiv med lysstyrke på f/1,6, samt innebygt LED-lys gir fantastisk bra bildekvalitet! Maks dybde er 15 meter.

Chasing M2 – enterprisedrone med lang drivlinje

For deg som skal benytte deg av drone under vann som arbeidsredskap er Chasing M2 et produkt som er verdt å kikke på. Materiale og tilbehør i dronen er i høyeste kvalitet - tilpasset for daglig bruk og tøffe forhold. Kameraet filmer i høyoppløst 4K-kvalitet og har innebygd elektronisk bildestabilisering, for å kunne levere så profesjonell videokvalitet som mulig. Sensoren er på tolv megapiksler og objektivet har lysstyrke på f/1,8 med en bildevinkel på 152 grader.

Chasing M2 styres ved hjelp av åtte motorer og kan forflytte seg fritt opp og ned, fra side til side, fremover og bakover, svinge til venstre og høyre, pitche og tilte 90 grader samt rulle 360 grader – altså total kontroll på alle ønskelige hold. M2 er enkel å manøvrere og håndtere som singelpilot – man er i gang på mindre enn tre minutter. Batteriet på 97 Wh holder for over to timers bruk og behøver du mer kraft fins det større batterier å kjøpe til på hele 200 Wh. Øvrige tilbehør som f.eks. robotarm og elektrisk vinsj fins også som ekstra tilbehør.

Dronen kan ferdes i 1,5 meter per sekund, tåler vanntemperaturer på -10 til +45 grader og en dybde på 100 meter. Innebygd støtte for livesending, deling til sosiale medier og HDMI-utgang fins tilgjengelig. Fins med 100 og 200 meters kabel.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.