Vær kreativ med mobilen

MicrosoftTeams-image.png

Mobiltelefoner har eksistert lenge, og gjennom årene har de utviklet seg fra å være kun bærbare telefoner til å bli praktiske smartenheter med innebygd kamera som vi alltid har med oss. En smarttelefon kan faktisk være et like nyttig verktøy som hovedkameraet ditt, da du raskt og enkelt kan redigere bildene dine bare minutter etter at du har tatt dem, dele favorittene dine og la følgerene dine på sosiale medier bli med på fotojobbene dine.

Fullfør mobilkjøpet med en mikrofon for bedre lydopptak og LED-belysning og stativer for stilige bilder og videoer. For en enda enklere og bedre opplevelse med mobiltelefonen, er en smartklokke en god idé – den lar deg se hva som skjer på telefonen rett fra håndleddet. Du finner selvfølgelig produktene hos oss.

Mobiltelefoner med fantastiske kameraer

Kameramodulene i mobiltelefonene har nå blitt veldig gode, og er et flott tillegg til fotoutstyret ditt. En smarttelefon har tross alt fordelen av å kunne dele innholdet ditt direkte med venner og følgere med bare noen få klikk. Hos oss finner du både Android-telefoner og iPhone.

Styr mobilen med en smartklokke

Visste du at en smartklokke kan brukes som fjernkontroll for telefonen? Med en smartklokke kan du holde oversikt over hva som skjer på telefonen uten å ta den ut av lommen, og også fjernstyre kameraet. Perfekt når du har satt opp telefonen i et stativ og ønsker å starte opptaket når vil være med i bildet selv. Med innebygd eSIM kan du også motta samtaler og ringe uten å ta telefonen.

Vi har et nøye utvalgt sortiment av Samsung, Apple og Garmin-smartklokker som kan forenkle arbeidet ditt og gi deg en enklere hverdag.

Apple Watch – klokkerent til iPhone

Apple har et sømløst økosystem mellom produktene sine og klokken Apple Watch kobles perfekt til iPhone. Apple bruker konsekvent rektangulær urskive i sine klokker, med varierende farge og materialer for etuiet og armbåndene. Du kan tilpasse urskiven med funksjonene og appene du bruker mest og liker best. For en travel fotodag kan tidsplanen med påminnelser komme til nytte når det er på tide å være på neste sted. Takket være innebygd GPS kan du se posisjonen din og få nøyaktig geotagging på bildene dine.

Se alle Apple Watch her

Galaxy Watch og Garmin smartklokker

Samsung har også et økosystem av produkter som fungerer sammen i symbiose, og Galaxy Watch fungerer også med andre mobile merker, inkludert Apple om enn med noe begrensede funksjoner. Garmin smartklokker fungerer like bra for Android som for iPhone.

Både til Samsung Galaxy Watch og Garmin smartklokker kan du laste ned både originale apper og tredjepartsapper for alle typer funksjoner. Fjernstyr mobilkameraet, geotag bildene dine, hold oversikt over tidsplanen og se hvem som prøver å kontakte deg uten engang å ha telefonen innen rekkevidde, er noen av fordelene med en smartklokke.

Se alle smartklokker fra Samsung og Garmin her

Tilbehørene for bedre mobilfoto

Hvis du noen gang har prøvd å gå og filme med telefonen i hånden, vet du at det lett blir ganske skjelvent. Kanskje du har prøvd å sette opp telefonen mot en tregren eller noe sånt for å kunne filme deg selv, bare for å finne ut at telefonen veltet halvveis uti filmingen? Eller er du lei av at lyden ikke er god nok eller at støyen fra vinden tar for mye fokus fra talen din? Ikke fortvil – vi har løsningene. Her finner du tilbehøret for bedre bilder og videoer med mobilen utendørs – som selvfølgelig er like bærbart og lett å ta med seg som selve mobilen.

Gimbaler for virkelig stødig video

Hvis du filmer mye med telefonen, er en gimbal en veldig god investering for å få jevne, stødige filmer med myk og responsiv flyt – selv om du går eller jogger lett mens du filmer. En gimbal gir deg et håndtak å holde i, knapper for å kontrollere opptaket med og fremfor alt en holder som kompenserer for rystelser og bevegelser som oppstår under håndholdt filming.

Få stadigare film med mobiltelefonen med en gimbal

Lær deg mer om mobilfotografering

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.