Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Lær deg mer om streaming

Banner-Streaming.jpg

Interessen for å spille inn og streame video er stor, og mulighetene til å sende sport, møter, eventer og forelesninger er mange. Uansett om du spiller inn materiale som du stremer på et senere tidspunkt, eller om du livesender et arrangement, her kan du få mer kunnskap, og få tips til produkter for både innspilling og streaming. 

Nedenfor finner du et lite utvalg av de produkter og løsninger vi kan tilby. Vi hjelper deg gjerne med å finne komplette løsninger for nettopp dine behov, uansett om det er relativt små og enkle løsninger, eller store, profesjonelle flerkamerasystemer. Kontakt oss gjerne og forklar dine behov på: salg@scandiavianphoto.no. Se også vår bedriftsside, der du finner kontaktinformasjon til alle våre B2B-selgere og prosenter.

Stream hjemmefra – produkter for hjemmekontoret!

Når du jobber hjemmefra er det viktig og på en enkel måte kunne koble deg opp og delta i ulike møter, konferanser og forelesninger via en link. Det finnes utstyr som gir deg mulighet til å koble sammen ditt video- eller systemkamera med din datamaskin, slik at du kan bruke det som webkamera istedet. Tilbehør som headse for god lyd er nesten et must, og et stativ kan være smart slik at kameraet havner på rett sted, og det hjelper deg også å sette opp ekstratilbehøret ditt som belysning mm.

Vil du vite med om å streame hjemmefra? Les blogginnlegget her!

Smarte streamingkit

Disse pakkkene retter seg mot deg som vil ha en ferdig løsning med gjennomtenkte produkter for å skape høykvalitative og profesjonelle videoer og livestreaminger. Viktige egenskaper som videokamereaer bør ha for å være optimert for streaming er f.eks. motorzoom for myke innzoominger, mikrofoninngang, tilkobling til fjernkontroll (LANC-kontakt eller lignende), kunne levere ut rent videosignal, drives med 220V mm.

Sony AX53 med stativ og tilbehør

Et streamingkit med Sony AX53 videokamera der du enkelt kobler inn et trådløst myggmikrofonkit, og siden direkte kobler til via Magewell-konverteren til datamaskinens USB-port. Det er enkelt å komme i gang og bruke, også selv om du ikke har noen forkunnskaper om streaming eller videoinnspilling. I pakken medfølger også et Sony-stativ med innebygd fjernkontroll som gir deg mulighet til å få myke inn- og utzoominger direkte fra stativet.

Doble kameraer med stativ, bildemikser og annet tilbehør

Dette er pakken med ekstra alt! To Canon XA11 med ekstra batterier som er et kraftig og allsidig kamera med CMOS-sensor og profesjonell arbeidsflyt. Plasser kameraene på de stødige Benro stativene, og du har mulighet til å filme fra flere vinkler samtidig. Til din hjelp er stativet utstyrt med en nivelleringskule, noe som gjør at du kan stille kameraet rett også der underlaget ikke er det. Kjøp med en fjernkontroll (VZ-RL100), og du får mulighet til å styre inn- og utzoominger på kameraet direkte fra stativet. Fang opp lyden med de trådløse myggkitene og gransk ditt innspilte materiale på de lyssterke monitorene fra Feelworld. Pakken inneholder også en bildemikser fra Blackmagic for at du skal få et profesjonelt resultat på din streaming.

Få video fra kamera til datamaskinen

Ved å bruke et videokort eller en dongel får du på en smidig måte sendt over videoen din fra et vanlig videokamera til datamaskinen. 

Bildemikser og andre streamingtilbehør

En livestreaming handler ikke bare om kameraet. Utstyr som lyd og lys kan enkelt forsterke opplevelsen, og gjøre resultatet med tiltalende til ditt publikum. Bildemiksere er et slikt tilbehør, og som også gir din streaming en profesjonell følelse. Bytt mellom ulike kamerakilder, legg til effeker m.m. Det finnes både større og mindre varianter som du enkelt kan koble inn til din data.

Richard Sandberg har vært ansatt som selger av videoutstyr på Scandinavian Photo i flere år. Han har nå delt sine beste produkttips til at du skal få en mer profesjonell følelse på din livestreaming.

Les blogginnlegget her!

Lær deg mer om videoopptak og streaming

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.