Insta360 X3 Mic Adapter
Artikkelnummer: 1057203

Insta360 X3 Mic Adapter

X3 Mic Adapter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Sikker og enkel tilkobling
  • Gir deg en 3,5 mm lydport
349 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ekstern mikrofonadapter for din Insta360 X3. Adapteren er designet for å være helt usynlig i opptakene dine når du fotograferer i 360 og laster opp til Insta360-appen. Adapteren har en USB-C og 3,5 mm lydport slik at du kan lade Insta360 X3 mens den er koblet til mikrofonen.

Fordeler

  • Sikker og enkel tilkobling
  • Gir deg en 3,5 mm lydport

Leveres med

  • Insta360 X3 mikrofonadapter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.