Insta360 X4
Insta360 X4
Insta360 X4
Insta360 X4
Insta360 X4
Insta360 X4
Insta360 X4
Insta360 X4
Artikkelnummer: 1100702

Insta360 X4

Det ultimate 360° actionkameraet for utrolig detaljerte 8K-filmer

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Film i 360° med 8K oppløsning
 • 135 minutter opptakstid
 • Ekstremt effektiv stabilisering
7 089 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Opplev utrolig detaljert og jevn 360° 8K-video med det kraftige Insta360 X4! Med AI-drevet programvare og 1/2" sensor er Insta360 X4 det ultimate lommekameraet for profesjonell videoproduksjon i et kompakt format. Insta360 X4 bygger videre på suksessen med X3, men med enda bedre batteritid - opptil 135 minutters opptakstid. X4 slipper kreativiteten løs og hjelper deg med å ta opp innhold som ikke er mulig med en smarttelefon eller et tradisjonelt kamera. Det er det perfekte verktøyet for actionfylte sportsscener eller scener med mye bevegelse.

Fordeler

 • Film i 360° med 8K-oppløsning
 • Film i 360° med forbedret 5,7K 60 bilder/sek.
 • Ekstremt stabile bilder med FlowState-stabilisering
 • 360° timelapse-videoer i fantastisk 11K-kvalitet
 • 1/2" sensor for ekstrem detaljrikdom
 • 4K Single Lens-modus for tradisjonell vidvinkelfotografering
 • 72 megapiksler 360° stillbilder
 • Vanntett opptil 10 meter
 • 2,5" touchskjerm med høy lysstyrke
 • 2290 mAh batteri - 67 % lengre batterilevetid enn forgjengeren
 • AI-drevet re-framing verktøy

Den beste bildekvaliteten noensinne

8K er her! Fordyp deg i en verden av utrolig klarhet og gjenopplev øyeblikk som om det var første gang. Hvert eneste bilde er fullpakket med action, og hvert eneste fargestreif gjengir enestående detaljer.

Høyere bildefrekvens, høyere kvalitet

Opplev jevnere og skarpere 5,7K-videoer med forbedrede 60 bilder per sekund! Perfekt for actionfylt sport eller scener med mye bevegelse. Ta opp i 4K 100 bilder per sekund for vakre slow motion-sekvenser. Det magiske med 360º-opptak er å velge de beste vinklene etter opptak.

Usynlig selfiestativ

Selfiestativet forsvinner automatisk fra filmen din! Ta utrolige tredjepersonsbilder og dronelignende vinkler som er umulige med andre actionkameraer.

360°-bilder med 72 megapiksler

Ta oppslukende 360°-bilder som får deg til å stoppe opp og se. 72 megapikslers bilder med mer klarhet og detaljrikdom enn noen gang før!

4K 60 bilder i sekundet med Single Lens-modus

Bruk X4 som et tradisjonelt actionkamera med Single lens-modus, nå dobbelt så smidig med 4K 60 bilder per sekund. Ta vidvinkelbilder med MaxView, med 170° visning i oppgraderte 4K 30 bilder per sekund.

Fang opp alt rundt deg med 8K 360-graders opptak

Det magiske med 360-videoopptak er muligheten til å velge den beste vinkelen i etterkant. Enkle AI-drevne reframing-verktøy i Insta360-appen gjør det enkelt å finne den perfekte vinkelen eller sekvensen.

Flowstate-stabilisering

Kameraets Flowstate-stabilisering reduserer rystelser og vibrasjoner, slik at du får jevne og stabile videoer uten behov for en gimbal. FlowState-stabilisering gir jevne bilder av høy kvalitet, uansett hvor intenst eventyret ditt er.

67 % lengre driftstid enn forgjengeren

X4 har økt batterikapasiteten til hele 2290 mAh! Det gir deg 135 minutters opptakstid med 5,7K 30 bilder i sekundet, hele 67 % mer enn X3! Få med deg action som aldri før.

Vanntett ned til -10 m

Dykk ned i eventyret med X4, som er vanntett ned til 10 meter uten tilbehør. Hvis du vil filme undervannseventyrene dine i fantastiske 360° detaljer, kan du kjøpe det "usynlige" dykkerhuset og filme ned til 50 meter.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen