Jabra Evolve 30 II Stereo MS
Jabra Evolve 30 II Stereo MS
Jabra Evolve 30 II Stereo MS
Jabra Evolve 30 II Stereo MS
Artikkelnummer: 1050364

Jabra Evolve 30 II Stereo MS

Profesjonelt headset med fleksible tilkoblinger

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kobles til via USB- eller 3,5 mm-kontakt
  • Støyreduserende mikrofon
  • Samtalekontroll på kabelen
719 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Profesjonelt headset med fleksibel tilkobling

Koble 30 II til PCen via USB eller bruk 3,5 mm-kontakten til å koble til smarttelefonen eller nettbrettet, slik at du kan arbeide eller lytte til musikk fra hvor som helst. Evolve 30 II har samtalekontroll på kabelen med store knapper og LED-indikatorer, noe som gjør det enkelt å administrere samtaler og musikk. Svar på eller avslutt anrop, juster volumet eller bare demp lyden.

Fordeler

  • Kobles til via USB- eller 3,5 mm-kontakt
  • Støyreduserende mikrofon
  • Samtalekontroll på kabel

Støyreduserende mikrofon

Evolve 30 II har en støyreduserende mikrofon for å eliminere bakgrunnsstøy så personen du snakker med trenger ikke å anstrenge seg for å høre hva du sier. Plug and Play-kontakten får headsettet til å fungere rett ut av boksen med alle ledende systemer. Installasjonen er superenkel – bare plugg i kontakten.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.