Adapterring M42 objektiv till Canon Eos

JJC Adapterring M42 objektiv till Canon Eos

313343
219 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Bruk eldre, skarp optikk med M42-gjenge på ditt nye systemkamera! Bajonettadapteren har ingen koblinger/kontakter for kommunikasjon mellom kamerahus og optikk. Dette innebærer at man må fokusere objektivet manuelt og også stille inn blenderen manuelt.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.