JJC LCD-beskyttelse LCP-6DM2 til Canon EOS 6D Mark II
Artikkelnummer: 1035829

JJC LCD-beskyttelse LCP-6DM2 til Canon EOS 6D Mark II

LCD-beskyttelse LCP-6DM2 til Canon EOS 6D Mark II

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
89 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Skjermbeskyttelse til Pentax K3/K3II

Ripebestandig skjermbeskyttelse til din Pentax K3/k3ll som beskytter mot riper, motvirker reflekser og forekomsten av fete fingeravtrykk - alt for en mer tydelig gjengivning. Den smarte silikonoverflaten gjør den svært lett å feste og ta av. Denne varen leveres i pakning på 2 stk.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.