Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LCD-beskyttelse LCP-D7500 til Nikon D7500 2-pack

JJC LCD-beskyttelse LCP-D7500 til Nikon D7500 2-pack

1035636
99 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Skjermbeskytter til Nikon D7500

Ripebestandig skjermbeskytter til din Nikon D7500 som beskytter mot riper, motvirker refleksjoner og forekomsten av fete fingeravtrykk - alt for en mer tydelig gjengivelse. Den smarte silikonoverflaten gjør den svært enkel å feste og ta bort. Denne varen leveres i pakker på 2 stk.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.