Mellomringsats for Canon EOS /EF/EF-S

JJC Mellomringsats for Canon EOS /EF/EF-S

1039649
1 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Mellomringsats til Canon EF / EF-S

Mellomringer monteres mellom kameraet og objektivet, og brukes for å få en bedre nærgrense, og er en smidig måte å kunne ta makrobilder på uten makroobjektiv. Mellomringer passer best på objektiver med god lysstyrke og teleobjektiv, men kan til en viss grad også brukes sammen med makroobjektiv.

Tenk på at du ikke kan fokusere uendelig med en mellomring montert på. Fordi mellomringene ikke har noe glasselement påvirkes ikke bildekvaliteten noe. Takket være elektroniske koblinger fungerer autofokus, blenderstyring og lysmåling også med ringene montert.

Leveres med:

  • Mellomring 12mm
  • Mellomring 20mm
  • Mellomring 36mm
  • Futteral

OBS! Kun kompatibel med Canon EF og EF-s optikk.
For bruk på en EOS M trenger du Canon Adapter EF-objektiver til EOS M sammen med EF eller EF-S optikk.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.