Mellomringer

En mellomring gjør objektivet ditt til et makroobjektiv, som er en billigere måte å komme i gang med makrofotografering på. En mellomring gir virkelig mening til navnet sitt, da det er en hul ring som er montert mellom kamerahuset og objektivet, som gjør at objektivet og sensoren har større avstand fra hverandre, noe som igjen reduserer nærgrensen til objektivet. Vi har mellomringer med og uten autofokus, og det passer til alle store kjente merker, for eksempel Canon, Nikon og Sony. Kjøp mellomring direkte på nettet eller besøk oss i butikk.

Filtrering
  Viser 12 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK