Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mellomringsats for Micro 4/3

JJC Mellomringsats for Micro 4/3

1039650
659 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Mellomringsats til Micro 4/3

Mellomringer monteres mellom kameraet og objektivet og brukes til å få en bedre nærgrense, og er en smidig måte å ta makrobilder på uten å bruke makroobjektiv. Mellomringer passer best på objektiv med god lysstyrke og teleobjektiv, men kan også til en viss grad brukes sammen med makroobjektiv.

Tenk på at du ikke kan fokusere uendelig med melllomring montert på. Fordi mellomringene ikke har noen glasselementer påvirkes ikke bildekvaliteten noe. Takket være eletroniske oppkoblinger fungerer autofokus, blenderstyring og lysmåling også med ringene påmontert.

Leveres med:

  • Mellomring 10mm
  • Mellomring 16mm
  • Futteral

OBS! Kun kompatibel med speilløse Micro 4/3 kameraer og objektiv
.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.