Jupio

Jupio blev grunnlagt i 2006. Jupio produserer innovative batterier, ladere og tilbehør til videokamera, digitale kamera, notebooks og el-verktøy. Produsert av råmaterialer av høyeste kvalitet og med hjelp av avansert teknologi, leverer Jupio-produkter høy ytelse og stor verdi for pengene.

Hos oss kan du kjøpe L-bracket, powerbank, batterigrep og kamerabatterier til Canon, Nikon, Sony, Fuji, Pentax, Pansonic, Olympus og GoPro fra Jupio både online og i butikk.

145 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Passer til
Passer til
Batterimodell
Batteritype
Oppladbart
Litium

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.