Batterigrep BG-E11 til Canon EOS 5D Mark III

Jupio Batterigrep BG-E11 til Canon EOS 5D Mark III

1024919
989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Batterigrep til Canon EOS 5D Mark III
Med Jupio BG-E11 får du dobbelt så lang batteritid og økt funksjon ved fotografering med kamera i vertikal- / portrett modus. Batterigrepet har plass for to LP-E6-batterier. Et ekstra innstillingsratt gir mer intutiv innstilling av blender og lukkertid. Enklere navigering på menyer med doble multikontroller.

Leveres med:

  • Fjernkontroll
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.