Batterigrep BG-E11 til Canon EOS 5D Mark III

Jupio Batterigrep BG-E11 til Canon EOS 5D Mark III

1024919
989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Batterigrep til Canon EOS 5D Mark III
Med Jupio BG-E11 får du dobbelt så lang batteritid og økt funksjon ved fotografering med kamera i vertikal- / portrett modus. Batterigrepet har plass for to LP-E6-batterier. Et ekstra innstillingsratt gir mer intutiv innstilling av blender og lukkertid. Enklere navigering på menyer med doble multikontroller.

Leveres med:

  • Fjernkontroll

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.