Jupio Extreme 99 V-Mount battery 6700mAh (99Wh) Proline
Artikkelnummer: 1100231

Jupio Extreme 99 V-Mount battery 6700mAh (99Wh) Proline

V-Mount batteri med display, USB-C og 65W PD

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kapasitet på 6700mAh og 99Wh
  • D-tap og USB-C
  • Display for batteristatus
2 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Jupio Proline BVM0021 er et V-Mount-batteri som er utstyrt med et praktisk LCD-display der du kan se gjenværende batterinivå og spenning. Det har også en 65 W PD (Power Delivery) USB-C-inngang og -utgang, noe som betyr at du kan drive eller lade USB-enheter som smarttelefoner, nettbrett eller til og med bærbare datamaskiner med opptil 20 V. Hvis du har et kamera med USB-C-inngang, kan du også bruke dette V-Mount-batteriet som strømkilde.

LCD-skjerm

LCD-skjermen på BVM0021 viser også gjenværende brukstid i minutter for USB-enheten du lader, slik at du aldri blir overrasket når utstyret plutselig slutter å fungere på grunn av strømbrudd.

Porter

  • 1x USB-C 65W PD (Power Delivery)
  • 1x USB-A QC (Quick Charge)
  • 2x D-Tap

Kommer med

  • Jupio Extreme 99 V-Mount-batteri 6700mAh (99Wh) Proline
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.