K-Tek ABH1 Airo Boom Holder
K-Tek ABH1 Airo Boom Holder
K-Tek ABH1 Airo Boom Holder
K-Tek ABH1 Airo Boom Holder

K-Tek ABH1 Airo Boom Holder

Mikrofon bomholder

1054272
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
  • Anodisert aluminium
  • Polstrede buer
  • Skaft i rustfritt stål
990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

K-Tek ABH-1 Airo er en bomholder som lar deg plassere en mikrofonbom på et stativ. Holderen er laget av eloksert aluminium og rustfritt stål og har to vidt plasserte polstrede rammer som holder mikrofonbommen din stabil og stabil, ideell for for eksempel sittende intervjuer eller andre situasjoner der lydopptaket står stille. ABH1 ble designet med styrke i tankene og for å minimere skader på bommen samtidig som sikkerheten på stedet maksimeres.

Leveres med

  • K-Tek ABH1 Airo mikrofon bomholder
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.