360-kamera

Ta opp på 360 grader uten å gå glipp av noe med et 360-kamera. Disse små eventyrkameraene kan fange både stillbilder og videoer med utrolig brennvidde med sin konvekse kameralinse som deretter blir til 360-graders bilder eller videoer og lar deg gjenoppleve hele omgivelsene til eventyret ditt og deg selv som filmer. Vi har 360 kameraer fra kjente merker som Insta360 Rocoh, GoPro og Kandao til gode priser. Kjøp på nettet eller besøk oss i butikk for å begynne å fange eventyrene dine i 360°.

Filtrering
  Viser 17 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK