Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Insta360 Ace Pro
Artikkelnummer: 1061560

Insta360 Ace Pro

Kraftig actionkamera med enestående 8K-video

Nettlager
Bestillingsvare
Butikklager:
  • 8K-video for imponerende detaljer
  • 1/1,3" sensor for enestående filmer
  • AI-funksjoner for enklere redigering
5 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Insta360 Ace Pro er et banebrytende actionkamera med vidvinkel som gir smartere actionopptak ved hjelp av AI og enestående bildekvalitet. Den har en bransjeledende 1/1,3-tommers sensor for virkelig overlegen bildeytelse. Det er det første actionkameraet som er i stand til å ta opp i 8K, samtidig som det tilbyr 4K 120 fps video, 48 megapikslers bilder, PureVideo for opptak i svakt lys og mye mer. Kameraet er også spekket med unike, smarte opptaksfunksjoner som drar nytte av de siste fremskrittene innen AI. Den er også konstruert med en vlog-vennlig 2,4-tommers vippbar berøringsskjerm som gir utmerket kreativ fleksibilitet.

Fordeler

  • Støtte for 8K-video, gir imponerende detaljer
  • 1/1,3-tommers sensor som gir overlegen bildeytelse
  • Dedikert modus for fotografering i dårlig lys
  • Robust 2,4-tommers vippbar berøringsskjerm
  • AI Highlights Assistant for enklere redigering
  • Smarte AI-funksjoner som stemmekontroll, bevegelser og muligheten til å pause opptak
  • Flere innovative interne videofunksjoner

Insta360 Ace Pro er et banebrytende actionkamera med vidvinkel

Uslåelig bildekvalitet: dag og natt

Ace Pro har en 1/1,3-tommers sensor som fanger opp mer lys og gir overlegen bildekvalitet, spesielt i situasjoner med rask bevegelse eller lite lys. Den er utviklet i samarbeid med Leica og drar nytte av deres ekspertise innen optisk design og bildebehandling.

Insta360 Ace Pro støtter opptil 8K video

Støtte for opptil 8K video

Ace Pro er det første actionkameraet som støtter 8K-video. Dette betyr betydelig skarpere oppløsning enn 4K, så vi snakker om en utrolig detaljrikdom. Men Ace Pro utmerker seg også i den mer kjente oppløsningen til 4K-video og gjør ting som ingen andre actionkameraer har vært i stand til så langt.

En smartere måte å filme både innendørs og utendørs

Ace Pros robuste 2,4-tommers vippbare berøringsskjerm lar deg se nøyaktig hva du filmer, noe som gjør det enkelt å komponere bildene dine. Denne fleksibiliteten gjør kameraet utrolig nyttig for vlogging, selfies eller unnvikende vinkler. I tillegg lar et magnetisk monteringssystem deg raskt montere kameraet og sømløst bytte mellom tilbehør. Mindre fikling med skruer og knotter, mer filming av handling.

Internt løser en rekke nye funksjoner problemer som har plaget actionentusiaster i flere tiår:

  • Clarity Zoom – vil du ha et nærbilde, men bildekvaliteten er for dårlig? Ace Pro kan zoome inn og ut 2x uten tap av kvalitet.
  • Gesterkontroll - bruk håndsignal for å starte/stoppe opptak eller ta et bilde! Perfekt for gruppeselfies, støyende omgivelser eller hvis stemmestyring ikke føles riktig (selv om den har denne funksjonen også).
  • Avbryt opptaket – mislyktes trikset? Gikk noe galt med en linje? Stopp opptaket umiddelbart og start på nytt, spar plass på SD-kortet og færre filer å sortere gjennom.
  • Pause/Fortsett opptak - Trykk på pause og opptak for å beholde alt du vil filme i én kontinuerlig fil for enklere filbehandling og redigering.
  • Live Snapshot – du tar opp en video når en perfekt fotomulighet byr seg. Fortsett å filme og ta et bilde samtidig, men i mye høyere oppløsning enn et skjermbilde fra videoen.

Insta360 Ace Pro leverer smartere actionfangst ved hjelp av AI

AI-assistanse for smart redigering

Insta360 ønsker å gjøre opptak så enkelt som mulig, men alle skapere kjenner den følelsen av å se på et skremmende antall filer og ikke vite hvor de skal begynne. Her kommer det revolusjonerende nye verktøyet, AI Highlights Assistant. For det første oppdager verktøyet automatisk høydepunkter i en video og leverer høydepunkter for gjennomgang i kameraet. Du kan kombinere hvert spennende øyeblikk til et episk sammendrag eller velge de du liker. Assistenten sletter uønskede klipp umiddelbart for å spare lagringsplass. Assistenten vil også redigere de siste eventyrene dine til en episk video og sende den direkte til enheten din. Se tilbake på alle øyeblikkene dine og opplev uforglemmelige minner, akkurat som første gang.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen