GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
GoPro Hero11 Black
Artikkelnummer: 1100275

GoPro Hero11 Black

Hero11 Black

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 5,3K/60fps video og 27MP stillbilder
  • HyperSmooth 5.0 stabilisering
  • Lange opptakstider med Enduro-batteri
4 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Det hele starter med Hero11 Black - det kraftigste GoPro-kameraet noensinne. Den nye bildesensoren fanger opp flere detaljer enn noensinne - med høyere bildekvalitet, bedre videostabilisering og fleksibiliteten til å gjøre opptakene dine om til filmatiske widescreen-sekvenser eller ekstra høye vertikale bilder for sosiale medier. Kameraet har 5,3K video og 27 MP bilder, samt Emmy®-prisbelønnet HyperSmooth 5.0-stabilisering og doble LCD-skjermer for å komponere bildene dine. Etter opptaket lader du kameraet, og bildene lastes automatisk opp til nettskyen.

Fordeler

  • 5,3K/60 bps video og 27 MP stillbilder
  • GP2-prosessor
  • HyperSmooth 5.0
  • Horizon smoothing
  • Vannbestandig ned til 10 meters dyp
  • Kompatibelt med Hero9/Hero10 tilbehør og feste
  • Lange opptakstider med Enduro-batteri
  • Nettkamera og live streaming-funksjon
Hero11 Blacks revolusjonerende bildesensor

Revolusjonerende bildesensor

Hero11 Blacks kraftige bildesensor gir det bredeste synsfeltet noensinne på et Hero-kamera. Dette gir deg et ekstra stort lerret for din kreativitet ved å fange opp mer av himmelen og horisonten i hvert bilde. Bruk GoPro Quik-appen til å zoome inn, beskjære bildene dine, justere størrelsesforhold og mye mer, samtidig som du opprettholder rike teksturer og skarphet i bildene dine.

Utrolig bildekvalitet

Med 5,3K-video, som gir deg 91 % mer oppløsning enn 4K og utrolige 665 % mer enn 1080p, kan Hero11 Black ta opp sekvenser med skarpe detaljer og filmatisk bildekvalitet. En vannavstøtende linsebeskytter bidrar til og med til å eliminere reflekser og andre artefakter, slik at bildene og videoene dine blir enda mer imponerende.

Høyoppløselige bilder + videoer og høy bildefrekvens

Bildesensoren på Hero11 Black øker bildeoppløsningen til utrolige 27 MP, samtidig som den leverer 5,3K60-video med utrolig flytende bevegelser. Du kan også ta opp 2,7K240-video som kan spilles av i 8x slo-mo for å fange opp detaljer som ikke kan sees i normal hastighet.

Hero11 er konstruert med Hypersmooth 5.0 for enestående bildestabilisering

Emmy®-prisvinnende HyperSmooth-stabilisering

HyperSmooth har aldri vært bedre. Og nå har det vunnet en stor pris for sine vanvittig jevne bilder - en Emmy® 2021 for innebygd kamerasensor og programvarestabilisering. HyperSmooth 5.0 legger lista enda høyere med Horizon Lock, forbedret stabilisering for 4:3-format takket være vår nye bildesensor og AutoBoost for maksimal stabilisering med minimal bildebeskjæring. Sykle, skate, gå på ski, løp etter barna i parken eller ta fantastiske POV-bilder av kjæledyrene dine - selv de mest rufsete bildene blir silkemyke.

Hero11 - Fang mer av motivet i hvert bilde

Ekstremt allsidig 8:7-format

8:7-format fanger opp mer av motivet i hvert bilde. Den ekstra høyden gjør det perfekt for å lage ekstra høye 9:16-bilder i vertikalt format eller andre størrelser du trenger å laste opp til ulike sosiale medier. Med GoPro Quik-appen kan du zoome inn på de beste delene av videoene dine for å lage høyoppløselige utsnitt av handlingen mens du beskjærer resten. Det allsidige formatet gjør det også enkelt å endre størrelsesforholdet og gjøre andre justeringer for å finjustere bildene dine etter at du har tatt dem.

Natteffekter

Hero11 Black har tre Time Lapse-moduser som lar deg være kreativ etter mørkets frembrudd. Star Trails bruker jordrotasjonen og stjernene til å fange vakre lysspor på nattehimmelen. Med Light Painting kan du skape strålende penselstrøkseffekter med lys i bevegelse. Vehicle Light Trails utnytter trafikken om natten til å ta opp fantastiske lysspor.

Leveres med

  • GoPro Hero11 Black
  • Enduro-batteri
  • Limfeste
  • GoPro-feste + tommelskrue
  • USB-C-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen