Fujifilm Instax Link Wide Ash White
Fujifilm Instax Link Wide Ash White
Fujifilm Instax Link Wide Ash White
Fujifilm Instax Link Wide Ash White
Artikkelnummer: 1100464

Fujifilm Instax Link Wide Ash White

Smarttelefonskriver for utskrift av bilder i Wide-format

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Skriver enkelt ut bilder fra mobiltelefonen
  • Batteri for 100 utskrifter
  • Skriver ut bilder i wide-format
1 472 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fujifilm Instax Wide er en bærbar, trådløs fotoskriver for utskrift og deling av opplevelser med familie og venner. Med smarttelefonskriveren Fujifilm Instax Link Wide kan du skrive ut bilder i Wide-format direkte fra smarttelefonen. Ta et bilde, gjør det personlig med skisse- og redigeringsmoduser og skriv ut via Bluetooth med Instax Link Wide-appen.

Fordeler

  • Skriver enkelt ut bilder fra mobiltelefonen
  • Helt trådløs - batteri til 100 utskrifter
  • Bruker store, lett tilgjengelige Instax Wide-filmer
  • Utskriftstid: ca. 12 sekunder

Direkte fra smarttelefonen

Du er med! Det har aldri vært enklere å dele øyeblikk med hverandre. Velg bildene du vil skrive ut via Link WIDE-appen og slipp deg løs, legg til tekst, endre størrelse, bruk et filter, lek med kontrast - mulighetene er uendelige. Koble deretter trådløst til Link WIDE via Bluetooth før du sveiper opp for å skrive ut.

Videoutskrift

Gi liv til minnene dine med Link WIDE-appen. Bla gjennom favorittvideoene dine, velg det perfekte øyeblikket og skriv det ut i WIDE-format. Og når du først er i gang, hva med å dele skjulte beskjeder via en QR-kode? Eller dele en URL-lenke til videoen?

Velg din egen stil

Velg instax Rich-mode for alle farger eller instax Natural-mode for et klassisk preg - to forskjellige fargeinnstillinger, to forskjellige måter å gi liv til minneverdige øyeblikk på før du skriver dem ut direkte med WIDE-film.

Maler som kan redigeres

For alle anledninger - bryllup, bursdager, konfirmasjoner - mange øyeblikk i livet fortjener en ekstra WOW-faktor. Og med over 30 redigerbare maler å leke med kan du la deg inspirere. Fang den, rediger den, legg til ord, ta et bilde av bakgrunnen, trykk på print og del den med noen. Puh, det er virkelig en grunn til å feire, ikke sant?

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen