Instantkamera

Kjøp et direktefilmkamera fra oss, på nett eller i butikk! Et direktefilmkamera, eller Polaroid-kamera som mange kaller de, er et enkelt kamera som skriver ut bilder direkte i hånden. Direktefilmkameraet bruker en spesiell film og teknologi for å kunne utvikle bildene direkte, og de ferdige bildene er perfekte hvis du vil lage en collage på en fotovegg eller for et finere fotoalbum. Hos oss kan du kjøpe direktefilmkamera fra merker som Polaroid, Fujifilm, Canon og Kodak.

Filtrering
  Viser 28 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK