Fujifilm Instax SQ1 White
Fujifilm Instax SQ1 White
Fujifilm Instax SQ1 White
Fujifilm Instax SQ1 White
Artikkelnummer: 1059205

Fujifilm Instax SQ1 White

Instantkamera for kreative bilder i kvadratisk format

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Ta kvadratiske bilder på 62 x 62 mm
 • Innebygd blits og automatisk eksponeringsmodus
 • Selfiespeil integrert på objektivet

Velg variant

1 270 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

SQUARE SQ1 er designet for å imponere, gjennom enkle funksjoner og minimalistisk design. Fang minnene dine og skriv dem ut umiddelbart med Fujifilm Instax Square SQ1 direktefilmkamera, som lar deg ta kunstneriske bilder i kvadratisk format. Kameraet har selfie-modus som slås på i en bevegelse, automatisk eksponering og innebygd blits.

Fordeler

 • Få kvadratiske bilder på 62 x 62 mm
 • Optisk søker med målpunkt
 • Innebygd blits og automatisk eksponeringsmodus
 • Selfiespeil integrert på objektivet
 • Selfie-modus med en bevegelse

Firkantet format

Du trenger ikke bestemme om du vil ta bildet i liggende eller portrettmodus. Instax Square tar bilder i ensidig format, som er perfekt for å lage collager, fotobøker, klistremerker osv. Det trykte området er 62 x 62 mm, mens papirstørrelsen er 72 x 86 mm.

Større selfies

La din personlighet skinne gjennom med fokusert perfeksjon, takket være Selfie-Mode (aktiver ved å vri linsen) kombinert med Selfie-Mirror. Det perfekt plasserte speilet på den uttrekkbare linsen lar deg ta morsomme selfies og med det firkantede formatet kan du inkludere enda flere venner i bildet.

Effekten av automatisering

Med dette kameraet går du aldri glipp av et øyeblikk og du trenger heller ikke gå på kompromiss med kvaliteten. Kameraet har automatisk eksponering slik at du kan ta lyse og klare bilder selv under dårlige lysforhold.

Fang øyeblikket

SQ1 er bygget for å være enkel og er derfor utstyrt med flere enkle funksjoner. Kameraet gir deg selvtillit til å ta imponerende bilder med minimalt oppstyr. Du vil aldri gå glipp av et øyeblikk igjen.

Instax utskrift

Kameraet bruker Instax fotopapirteknologi for nesten umiddelbar utskrift. Instax-fotopapir er innebygd med blekkkrystaller og krever ikke en separat blekkpatron. Det tar omtrent 90 sekunder fra bildet er tatt til det er klart for utskrift. Et beskyttende lag holder bildene smussfrie.

Leveres med

 • Fujifilm Instax Square SQ1 direktebildekamera
 • 2x CR2 batterier
 • Håndleddsrem
 • Tommelgrepsfeste
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen