-27%
Panasonic Lumix FZ2000
Panasonic Lumix FZ2000
Panasonic Lumix FZ2000
Panasonic Lumix FZ2000
Artikkelnummer: 1100403

Panasonic Lumix FZ2000

Kompaktkamera med superzoom og 4K-video

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 20,1 megapikslers BSI CMOS-sensor
  • 1" sensor og skarp Leica-optikk
  • 4K-videoytelse
8 990 NOK12 280 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Panasonic DMC-FZ2000 er et kompaktkamera med superzoom og 4K-video for å skape eksepsjonelt skarpe og jevne videoer. FZ2000 har en 20,1 megapikslers BSI CMOS-sensor og Venus Engine-prosessor. Det optiske systemet er utstyrt med en integrert zoom- og styrearmmekanisme som gir en jevn og stabil zoomfunksjon og minimerer bildeforvrengningen med 80 % sammenlignet med forgjengeren FZ1000.

Fordeler

  • 1" sensor og skarp Leica-optikk
  • BSI CMOS-sensor på 20,1 megapiksler
  • Rask og nøyaktig autofokus
  • Wifi og Bluetooth
  • 4K Photo, Post Focus og Timelapse
  • OLED-søker
  • Vridbar 3-tommers touchskjerm
  • RAW-format
  • 4K-video

Optikk med ekstra lang brennvidde

Ekstra lang brennvidde 25-480mm Leica DC Vario-Elmarit-optikken med god lysstyrke f/2,8-4,5 garanterer høyoppløselige bilder fra vidvinkel til full tele. Det optiske systemet er utstyrt med integrert zoom- og kontrollarmmekanikk som sikrer en jevn og stabil zoomfunksjon. Den kjerneløse likestrømsmotoren gir en langsom, konstant zoomfunksjon fra vidvinkel til full tele som gir stilige videoer. 4K-videorytelse gir eksepsjonelt skarpe og jevne videoer. Det nye LEICA DC VARIO-ELMARIT-objektivet har en lysfølsomhet på f/2,8-4,5, noe som bidrar til mindre risting i telefoto. Rekkevidden strekker seg fra 24 mm vidvinkel til 20x optisk zoom til tross for det kompakte formatet.

BSI CMOS-sensor på 20,1 megapiksler

FZ2000 har en 20,1 megapikslers BSI CMOS-sensor og Venus Engine-prosessor. Det gjør at du kan ta flotte bilder hjemme, på reise og i hverdagen, både om dagen og i skumringen. I likhet med andre 4K-kameraer fra Panasonic har det også 4K-Photo- og Post Focus-funksjoner. Den 1-tommers CMOS-sensoren på 20,1 megapiksler med høy følsomhet øker S/N-forholdet og gir klare bilder med minimalt med støy selv ved ISO12800 / Extended ISO25600. Den store lysmengden bidrar til å skape bilder med imponerende bokeh og kort dybdeskarphet.

Vridbar 3" touchskjerm

Den vridbare 3" touchskjermen og den lysfølsomme elektroniske søkeren gjør det enkelt å komponere bilder. Med WiFi og NFC kan du umiddelbart dele bilder på sosiale medier og med venner via smarttelefonen eller nettbrettet.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen