Spar 1 200 kr
Reduserte priser
Artikkelnummer: 1056671

Nikon Z30 + 16-50mm f/3,5-6,3 Vlog Kit

Vloggerpakke med kompakte Z30, fjernkontroll, stativ og vindhette

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Vloggkit med Z 30, fjernkontroll, stativ og vindpels
 • Høyoppløselig APS-C CMOS-sensor med 20,9 MP
 • Stor vinklet 3” berøringsskjerm
10 290 NOK11 490 NOK

Reduserte priser

Akkurat nå har vi reduserte priser på flere utvalgte produkter fra Nikon! For å se produktene som inngår i kampanjen, klikk på «les mer». Kampanjeprisene varer frem til 22/7.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon Z30 gjør med sitt brukervennlige system spranget fra å lage innhold med smartenheten din til et systemkamera kortere. Det er et kompakt systemkamera tilpasset deg som brenner for å lage innhold i alle dens former. Z30 er designet for å levere høy bildekvalitet, enten det er stillbilde, video eller live streaming, i et kompakt format slik at du enkelt kan ha det med deg på alle dine eventyr. Kameraets vinklede og roterbare skjerm, bildestabilisering og superrask autofokus er bare noen av de få tingene som gjør det til et perfekt vloggkamera.

Fordeler

 • Vloggkit med Z 30, fjernkontroll, stativ og vindpels
 • Høyoppløselig APS-C CMOS-sensor med 20,9 MP
 • Perfekt for livestreaming og vlogging
 • Stor vinklet 3” berøringsskjerm
 • Ta opp UHD-video med 4K / 30fps
 • Autofokus gjenkjenner folks øyne og dyr i både stillbilder og video
 • 11 bilder per sekund for kontinuerlig fotografering - med full AF / AE
 • Overfør filer via Wi-Fi og Bluetooth
 • Innebygd stereomikrofon - eller ekstern mikrofon
 • Støtter webkameraverktøy - bruk kameraet som et webkamera
 • Veldig lett og liten, men fortsatt veldig god ergonomisk følelse

Designet for vloggeren

Z30 er optimert og utviklet for å matche behovene til den moderne vloggeren. Huset er kompakt og veier i overkant av 350 g, noe som gjør at du enkelt kan ta med deg kameraet uansett hvor du går. Den har en 3,0" vinklet berøringsskjerm som kan lukkes til kamerahuset for å beskytte mot fingeravtrykk eller riper. Denne vinklede designen betyr også at fotografering av ansiktsselfie er naturlig og inkluderer en rekke valgbare selfie-innstillinger, som AF-posisjon, eksponering og selvutløserinnstillinger som kan håndteres direkte fra berøringsskjermen. Det har også et rødt lys (tally light) foran på kameraet, slik at du alltid vet når du tar opp.

Fine portretter av mennesker og dyr

Nå kan du ta enda bedre portretter av mennesker, katter eller hunder. Øyefølende autofokus låser fokus på folks øyne slik at du kan ta perfekte portretter. Dyrefølende autofokus fungerer på samme måte på hunder og katter. Og fokuset holdes skarpt selv om motivet beveger seg. I denne modellen fungerer øyeautofokus også under video, perfekt for å holde deg i fokus under livestreamen.

Gode videospesifikasjoner

Nikon Z30 kan ta opp video i 4K / 30p-oppløsning med en autofokus som gjenkjenner øynene til både mennesker og dyr. Med en ISO som går fra 100-51200 kan du filme og fotografere med gode resultater selv under dårligere lysforhold. Du kan også bruke Nikon Z30 som et webkamera med deres "Webcam Utility"-programvare - perfekt for videokonferanser.

Del enkelt materialet ditt via Wifi og Bluetooth

Med Wifi- og Bluetooth-tilkoblinger kan du fjernstyre kameraet ditt og overføre bilder direkte til telefonen for raskt å publisere dem på sosiale medier. Nikons SnapBridge-app gjør det enkelt å dele JPEG-filer og filmer mens du er på farten, eller ta stillbilder og film eksternt.

Roterbar berøringsskjerm

Den fullt roterbare og vinklede skjermen er et must når du filmer deg selv, slik at du enkelt kan sikre kvaliteten på videoene dine. Takket være den høye oppløsningen på skjermen er den perfekt for å sjekke materialet direkte i kameraet. Berøringsskjermen kan også vinkles med selfie-modus slik at du kan filme eller ta bilder av deg selv.

Livestream til publikum

Med Nikon Z30 kan du raskt og enkelt koble kameraet til datamaskinen og begynne å strømme i høy oppløsning direkte til mange forskjellige plattformer. Det er også mulig å få et rent HDMI-signal, som gjør at alle menyer forsvinner når du kobler kameraet til datamaskinen med en HDMI-kabel, med andre ord får du et rent og pent bilde.

Viktig tilbehør til kameraet ditt

For at kameraet ditt skal være klart til bruk umiddelbart når du mottar det, er det viktig tilbehør som kreves, for eksempel et minnekort for å lagre materialet ditt eller et stativ for å sette opp streamingstudioet ditt. Du finner alt tilbehøret vi anbefaler til denne modellen under fanen "passende tilbehør".

Allsidig objektiv

Nikon Z 16-50mm f/3,5-6,3 VR er et standardzoomobjektiv og med en lav vekt på 135 gram er dette objektivet perfekt for deg som vil pakke lys! Montert på Nikon Z30 får du en liten pakke som er optimal for gatefotografering, familiebilder og sosiale sammenhenger. Den innebygde stabiliseringen lar deg fotografere med lengre lukkerhastigheter til tross for det beskjedne lysinntaket.

Leveres med

 • Nikon Z30
 • Kamerahusdeksel
 • Kamerareim
 • Batteri (EN-EL25)
 • Batterilader
 • Nikkor Z 16-50mm f/3,5-6,3 VR
 • Bakre og fremre objektivdeksel
 • Nikon ML-L7 Bluetooth fjernkontroll
 • SmallRig Tripod
 • SmallRig Windmuff
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen