Cashback 3 000 kr
Artikkelnummer: 1057805

OM SYSTEM OM-5 12-45mm Kit Silver

Systemkamera av høy kvalitet med kraftig bildestabilisering og kompakt zoomobjektiv

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Kit med kraftig Micro 4/3-kamera og kompakt zoomobjektiv
 • 20,4 megapiksler Live MOS Micro 4/3-sensor med opptil 6,5 stopp stabilisering
 • Kraftig TruePic IX-prosessor med dual Quad Core-system og dedikert brikke for AF
17 879 NOK

OM System Summer Cashback

Akkurat nå kan du få 3 000 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra OM System. For å benytte deg av tilbudet må du registrere kjøpet ditt på OM Systems nettside. For å se alle produktene som er inkludert i cashbacken og fullstendige vilkår og betingelser, klikk på «les mer». Kampanjen varer frem til 28/7 - 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Dette fullfunksjons Micro 4/3-kameraet er støv- og sprutsikkert, og tåler temperaturer ned til -10°C. Dette gjør det til det ideelle kameraet for deg med en actionfylt livsstil, da det gir deg mulighet til å gjøre opptak i tøffe omgivelser som mange andre kameraer ikke kan håndtere. Dette kraftige og bærbare kamerahuset er utstyrt med utvidede funksjoner for ytterligere å inspirere kreativ fotografering, inkludert avanserte funksjoner som 50 MP håndholdt High Res Shot og Live ND, samt støtte for vertikal videoavspilling på smarttelefoner.

Fordeler

 • 20,4 megapiksler Live MOS Micro 4/3-sensor med opptil 6,5 stopp stabilisering (7,5 stopp stabilisering via Sync IS med stabilisert objektiv)
 • Kraftig TruePic IX-prosessor med dual Quad Core-system og dedikert brikke for AF
 • 121 Krysstype fasedeteksjons- og kontrastbaserte AF-punkter
 • Video i 4K DCI og C4K samt 120fps Slow Motion i Full HD
 • Live Composite – Lange eksponeringer med Live View og bedre resultater for for eksempel lysmaling
 • Værbestandig og kuldebestandig ned til -10°C
 • Kompakt design og lav vekt på 366 gram (uten batteri)

Kraftig bildestabilisering

OM-SYSTEM OM-5 pakker 5-akset bildestabilisering i et kompakt hus som veier 366 g (kun kamerahus). Den gir opptil 6,5 stopp stabilisering, og når den kombineres med et kompatibelt objektiv, utvides dette til 7,5 stopp takket være Sync IS. Kraftig bildestabilisering gjør det mulig å fotografere med effekter og med lange lukkerhastigheter i områder der et stativ ikke kan brukes, noe som gjør det til den perfekte følgesvennen for fotomuligheter på farten. Takket være inkluderingen av den berømte 20,4 megapikslers Live MOS-sensoren og den kraftige TruePic IX bildebehandlingsmotoren, leverer denne modellen naturlige nyanser i bilder med minimalt med støy og høy bildekvalitet selv ved høye følsomhetsinnstillinger.

IP53-klassifisert værforsegling

OM SYSTEM OM-5 er utstyrt med tetninger, noe som gir den IP531-klassifisering. Denne beskyttelsesklassen gjør at kameraet er støv- og spruttett og tåler temperaturer ned til -10°C, samme høye værbestandighet som flaggskipsmodellen OM SYSTEM OM-1. Takket være denne designen kan brukere fokusere på fotomuligheter selv under tøffe forhold uten å måtte bekymre seg for å ødelegge utstyret på grunn av plutselige regnbyger, snø eller vanndråper. Kameraet er også utstyrt med SSWF (Supersonic Wave Filter), som reduserer problemer med støv og smuss på bildesensoren betraktelig ved objektivskifte, noe som gjør dette til en utmerket modell for aktiv fotografering og trygghet for de som trenger å bytte objektiv utendørs. Det kompakte BLS-50-batteriet brukes i denne modellen, og den medfølgende USB AC-adapteren kan brukes til å lade batteriet i kameraet.

Høykvalitets håndholdt 4K-videoopptak og vertikal video

Den kraftige innebygde 5-aksers bildestabiliseringen til OM SYSTEM OM-5 er også kompatibel med videoopptak. Kombinert med den dedikerte elektroniske videostabiliseringen gjør den det mulig å få stødige, håndholdte 4K-opptak uten tidsbegrensninger. Kameraet bruker fasebasert AF-sensorinformasjon for videofokuskontroll, for å levere jevn fokus som matcher videoegenskapene til kameraet. OM-Log støttes for å gi brukeren mer frihet og lar brukere fange høylys og skygger uten å overeksponere eller undereksponere bilder. Vertikal video støttes også på denne modellen; videoer tatt opp i vertikal orientering på kameraet lagres som vertikale filer, noe som gjør dem enkle å legge ut på sosiale medier uten behov for spesiell redigeringsprogramvare. Brukere kan også koble til den høyoppløselige lineære PCM-opptakeren LS-P5 for å ta opp lyd av høy kvalitet mens de spiller inn videoer, og Slate Tone-funksjonen er tilgjengelig for enkel synkronisering av lyddata ved redigering av videoer.

Allsidig fotografering med avanserte funksjoner

Fotograferingsfunksjonene i OM-5 lar brukere enkelt ta bilder som normalt vil kreve spesialutstyr eller bilderedigeringsprogramvare. OM-SYSTEM OM-5 er fullpakket med praktiske, allsidige funksjoner som gir ekstra inspirasjon for kreativ fotografering, som High Res Shot og Live ND.

 • HighRes Shot

Denne modellen støtter Handheld High-Res Shot, som slår sammen flere bilder for å lage omtrent 50 megapiksler med høy oppløsning. Med denne funksjonen kan brukere nyte håndholdt fotografering fra nesten alle vinkler mens de tar høyoppløselige bilder.

 • Live ND

Oppnå effekter med lange lukkertider som ved bruk av ND-filter på opptil ND16 (4 lukkertrinn). Denne funksjonen gir effekter med lang lukkertid selv på ultravide objektiver som ikke kan bruke ND-filter til vanlig, og effektene kan sees før du tar bildet med søkeren eller på LCD-skjermen når LV-simulering er aktivert.

 • Pro Capture

Pro Capture starter opptaket når utløserknappen trykkes halvveis ned og tar opp tidligere bilder fra det øyeblikket utløserknappen er trykket helt ned, og sikrer at brukerne aldri går glipp av øyeblikk på grunn av menneskelig reaksjon og kameraforsinkelse.

 • Focus stacking

Focus Stacking tar åtte bilder i forskjellige fokusposisjoner og genererer automatisk et skarpt bilde med stor dybdeskarphet, uten at du trenger å blende ned.

 • Live Composite

Med denne funksjonen kan brukere enkelt ta vakre, varierte bilder mens de ser bildet bygge seg opp på Live View-skjermen, selv i situasjoner der eksponeringskontroll er vanskelig, for eksempel når du fotograferer en by mot en stjernehimmel.

Leveres med

 • OM-SYSTEM OM-5
 • Kamerabatteri BLS-50
 • Olympus M.Zuiko Digital ED 12-45mm f/4 PRO
 • F-5AC AC strømadapter
 • USB-kabel
 • Skulderrem
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen