Cashback 1 000 kr
Artikkelnummer: 1049044

Olympus OM-D E-M10 Mark IV svart med AF 14-42/3,5-5,6 EZ M.Zuiko Digital ED

Skarp ultraportabelt systemkamera med allsidig objektiv

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Kompakt systemkamera med kraftige funksjoner
 • Bildestabilisering for skarpe resultater ved fotografering og videoinnspilling
 • 4K-filming i 30fps og Full-HD i 60fps

Velg farge

9 371 NOK

OM System Summer Cashback

Akkurat nå kan du få 1 000 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra OM System. For å benytte deg av tilbudet må du registrere kjøpet ditt på OM Systems nettside. For å se alle produktene som er inkludert i cashbacken og fullstendige vilkår og betingelser, klikk på «les mer». Kampanjen varer frem til 28/7 - 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kompakt systemkamera med bildestabilisering

Dette kompakte systemkameraet er oppfølgeren til E-M10 III og leveres med en skarpere sensor, videreutviklet kamerakropp og raskere autofokus. Dette er kameraet for de som ønsker et lite og kraftig kamera å bære med seg når de for eksempel er ute og reiser

Fordeler

 • Kompakt størrelse
 • 20,1 megapiksler LIVE MOS-sensor
 • Hurtig autofokus
 • 4K-video ved 30 fps
 • Ca. 15 bilder per sekund i serieopptak
 • Innebygd bildestabilisering som gjør det enkelt å ta skarpe bilder
 • Tiltbar berøringsskjerm
 • Enkel å bruke og komme i gang med

Imponerende autofokus

E-M10 IV hjelper deg med å ta det perfekte portrettet med forbedret øyegjenkjenning, noe som resulterer i en raskere og mer presis autofokus, noe som virkelig er nødvendig i portrettfotografering. Det har også en pålitelig følgende autofokus som raskt kan spore motivet i den retningen den beveger seg. Kameraet har totalt 121 fokuspunkter som kan grupperes i forhold til hva du tar bilder av.

Bildestabilisering

I et mindre opplyst miljø er det ikke alltid lett å få skarpe bilder, spesielt når lukkertiden øker. E-M10 IV har en sensorskiftende bildestabilisering som gjør at du kan opprettholde 4,5 ganger lengre lukkertid siden rystelser reduseres. Resultatet er lyse og knivskarpe bilder.

Micro 4/3-sensor

E-M10 IV har en liten sensor som gjør at objektivene til kameraet blir svært kompakte, noe som er gunstig når kameraet skal tas med på eventyr. For å kunne sammenligne med andre kameraer, objektiver og merker, brukes en brennviddefaktor som angir fokuslengden på objektivet i forhold til fullformat. På en mikro 4/3-sensor som denne ganges objektivets brennvidde med 2 for å finne ut hvordan det ser ut i fullformat. Dette betyr at objektivet som følger med 14-42mm faktisk er lik 28-84mm. Micro 4/3 sensor er perfekt hvis du vil ha et kamera som du kan zoome langt med samtidig som størrelse og pris holdes nede.

Leveres med

 • E-M10 IV
 • 14-42/3,5-5,6 EZ M.Zuiko Digital ED
 • Objektivdeksel
 • Kamerahusdeksel
 • Brukerhåndbok
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen