Storage Week

Banner Storage Weeks NAS
Sikre dine uvurderlige filer på en ekstern harddisk – akkurat nå til ekstra gode priser! Finn lagringstypen som passer deg best under Storage Weeks.
Storage Weeks hos SP varer til 2. april 2023. Vi tilbyr rentefri delbetaling i inntil seks måneder.

Se alle produktene

Stasjonært lagring med stor kapasitet

Stasjonær lagring er perfekt for deg som alltid vil ha en ekstra backup-enhet på skrivebordet. Det finnes mange forskjellige typer enheter med en eller flere harddisker og med ulik mengde lagringsplass slik at du kan velge det som passer best for dine behov.

NAS – Tilkoblede lagringsløsninger

NAS eller Network Attached Storage er en tilkoblet lagringsløsning med mange bruksområder. I tillegg til å fungere som backup, kan en NAS brukes som en privat server, koblet til overvåkingssystemer eller for å dele store filer over nettverket. Ikke glem å kjøpe passende harddisker.

Vi tar forbehold om prisendringer, leveringsforsinkelser, feil lagerstatus og sluttsalg.

Skroll ned for alle produktene

27 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Minnesstørrelse
Grensesnitt
SSD
Farge
Strømforsyning
Garanti
Bredde
Lengde
Høyde
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.