Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

ND-filter ND4 Zeta 62mm

Kenko ND-filter ND4 Zeta 62mm

311172
999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar
ZETA er Kenko's nyeste sortiment av digitale high-end filtre til fotografering. ND4-filteret reduserer lysgjennomslippet til optikken x 2, slik at man kan velge større blender. Dette er perfekt ved portrettfotografering for å minske dybden i bildet. Objektet fremstår som skarpere, mens bakgrunnen blir mykt uskarp. Filteret er også bra til bruk ved fotografering av f eks fosser og andre naturscener for å betone bevegelsen. Filteret har Kenkos nyeste versjon av Super Multi Coating.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.