ND-filter ND64 Realpro 62 mm

Kenko ND-filter ND64 Realpro 62 mm

1021197
1 099 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Kenko ND64 Realpro
Realpro ND64 filteret reduserer lysinnslippet til optikken med 6 ganger så du kan bruke større blendere. Dette er perfekt ved portrettfotografering for å minske dybden i bildet. Motivet fremstår som skarpere mens bakgrunnen blir mykt visket ut. Filteret er også veldig bra å bruke ved fotografering av f.eks fossefall og andre naturscener for å fange bevegelsene.

Filteret er RMC-behandlet og har UV-beskyttende glass.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.