Kenko ND-filter ND8 slim 67mm (3 trinn)

Kenko ND-filter ND8 slim 67mm (3 trinn)

ND-filter ND8 slim 67mm (3 trinn)

1006453
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
339 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kenko ND8

ND8-filteret reduserer lysgjennomslippet til optikken med 3 ggr, slik at større blender kan velges. Dette er perfekt ved portrettfotografering for å redusere dybden i bildene. Objektet fremstår som skarpere, mens bakgrunnen blir mykt uskarp. Filteret er også svært godt til fotografering av f.eks. fossefall og andre naturscener for å betone bevegelsene.

[TEXT1020535591]

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.