Kodak Portra 400 120

Kodak Kodak Portra 400 120

315623
749 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kodak Professional Portra 400 Negativ fargefilm
Kodak Professional Portra 400 er en finkornet høyhastighetsfilm. På ISO400 leverer filmen fantastiske hudtoner og eksepsjonell fargemetning. Portra 400 er et godt valg for portrett- og motefotografering, men også for natur, reiser og utendørsfotografering ved svakere lysforhold.

- Ideell for skanning
- Ekstraordinær forstørrelsessmulighet for 35mm-negativ
- Vakre, naturlige hudtoner
- Fantastisk fargegjengivelse
- Tydlige kanter og fine detaljer

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.