König & Meyer 217 Thread adapter
Artikkelnummer: 1053674

König & Meyer 217 Thread adapter

Gjengeadapter for mikrofonholder

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Reduksjonstråd for mikrofon
  • Fra 3/8 " hun til 5/8 " han
  • Sinkbelagt stål
39 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Denne reduksjonsadapteren løser problemet når det er feil trådstørrelse på mikrofonholderen for å passe til mikrofonstativet. König & Meyer 217 Gjengeadapter konverterer 3/8" utvendig gjenge til 5/8" utvendig gjenge. Gjengeadapteren er laget av sinkbelagt stål.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.