Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Garanti og forsikring

Garanti

Vi har samme garantier som produsentene oppgir, som er minst 1 års garanti. Noen produsenter har også lengre garanti, dette står ofte nevnt i produktbeskrivelsen der det gjelder. Noen produsenter har også kortere garanti og dette gjelder som oftest forbruksvarer som f.eks projektorlamper og batterier. Garanti dekker ikke rengjøring av kamera.

Eventuell tvist

Vi forholder oss alltid til kjøpsloven og ved en eventuell tvist har vi som policy å følge dens anbefalinger. 

Forsikring

Per nå tilbyr Scandinavian Photo ingen form for forsikring.

Reklamasjon

Ta kontakt med oss før du returnerer noe til oss. Dette gjelder også dersom du har mottatt feil vare, eller en feilsending. Gjelder det er reperasjon kan det gå raskere å sende varene direkte til versted. I forbindelse med reklamasjon eller feilsending står vi for fraktkostnaden, ta kontakt for å få opprettet en retursak via vår serviceavdelig.

Som forbruker har du 3-5 års reklamasjonsrett.

For spørsmål eller innmelding av reklamasjon, ta kontakt med oss på 21 65 98 40 eller service@scandinavianphoto.no

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.