Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kundeopplysninger og integritet

Scandinavian Photo AB er behandlingsansvarlig for de personopplysningene som innhentes og behandles av selskapet og har ansvaret for at slik behandling skjer i samsvar med gjeldende lovgivning. I vår personvernerklæring informerer vi om hvordan vi håndterer personopplysningene dine i forbindelse med at du besøker våre nettsider, registrerer en konto via noen av våre nettsider, kjøper våre produkter eller tjenester, eller når du på annen måte er i kontakt med oss. I erklæringen finner du også informasjon om hvilke rettigheter du har vedrørende håndteringen av personopplysningene dine i samsvar med personvernforordningen GDPR.

Du kan når som helst reservere deg mot å få informasjon fra oss ved å klikke på avmeldingslenken i våre nyhetsbrev, endre dine valg på "Min side" eller kontakte kundesenteret på 21659840 eller info@scandinavianphoto.no

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan Scandinavian Photo håndterer dine personopplysninger.

Her kan du laste ned et skjema som du fyller ut for å be om et registeruttak.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.