Robust 1TB harddisk med USB-C

LaCie Rugged 1TB USB-C 3.0 orange

1029434
  • USB-C 3.0 for raskere filoverføring
  • Vann- og støttålelig for fall opp til 1,2 meter
  • Kompatibel med både PC og Mac

Velg minnestørrelse

899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Lacie Rugged USB-C 3.0

Lacies Rugged er en robust harddisk. Den skal tåle et tonn, samtidig som en er vanntett og motstandsdyktig mot fall fra 1,2 meter. Med USB 3.0 overfører du filer raskt mellom datamaskinen og harddisken opp til 4 ganger raskere enn med USB 2.0.

Leveres med

  • USB-C 3.0 kabel
  • Installasjonsveiledning
  • Programvare

LaCie Rescue Data Recovery Service

Denne harddisken inngår i LaCies Rescue Service, noe som innebærer at du kan sende inn harddisken til dem i løpet av garantitiden for å gjenskape innholdet om harddisken på noen måte er blitt skadd. Les mer på vår side om LaCie Rescue Data Recovery Service.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.