Eksterne harddisker

Kjøp ekstern harddisk hos oss i SP. Her finner du et bredt utvalg av lagringsenheter fra populære merker som LaCie, Samsung og SanDisk med forskjellige størrelser og kapasiteter. Med en ekstern harddisk er det også enkelt å ta den med seg og flytte filene dine mellom ulike datamaskiner. Vi har både raske SSD-disker, støv- og vannbestandige harddisker og pålitelige RAID-disker for profesjonell lagring og backup. Kjøp ekstern harddisk direkte på nett med rask levering eller besøk oss i butikk.

Filtrering
Viser 79 produkter
Vis som:
Sorter etter:
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK