Ekstern SSD

Trenger du en rask harddisk til datamaskinen din? Da bør du se etter en SSD-harddisk. SSD står for Solid State Drive og er bygget på samme måte som en USB-minnepinne, uten noen optiske eller løse deler, noe som gjør at de er mer motstandsdyktige mot støt og vibrasjoner sammenlignet med en tradisjonell harddisk. Den største fordelen med SSD-er er imidlertid skrive- og lesehastigheten, som er opptil ti ganger raskere. Vi har både interne og eksterne SSD-harddisker fra kjente merker som LaCie, Samsung og SanDisk. Kjøp SSD-lagring i våre butikker eller direkte på nett.

Filtrering
  Viser 44 produkter
  Vis som:
  Sorter etter:
  Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

  Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

  Let's be friends!
  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

  Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

  Handlevogn

  Handlevogn

  Din handlevogn er tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Liker

  Liker

  Ønskelisten er tom

  Totalt: 0 produkter
  0 NOK

  Del handlevogn

  Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

  Navngi handlevognen
  Lenke til handlevognen