Ekstern SSD

Trenger du en rask harddisk til datamaskinen din? Da bør du se etter en SSD-harddisk. SSD står for Solid State Drive og er bygget på samme måte som en USB-minnepinne, uten noen optiske eller løse deler, noe som gjør at de er mer motstandsdyktige mot støt og vibrasjoner sammenlignet med en tradisjonell harddisk. Den største fordelen med SSD-er er imidlertid skrive- og lesehastigheten, som er opptil ti ganger raskere. Vi har både interne og eksterne SSD-harddisker fra kjente merker som LaCie, Samsung og SanDisk. Kjøp SSD-lagring i våre butikker eller direkte på nett.

Filtrering
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK