5TB

LaCie Rugged 5TB USB-C 3.1

1042790
  • USB-C 3.0 for raskere filoverføring
  • Vann- og støttålelig for fall opp til 1,2 meter
  • Kompatibel med både PC og Mac

Velg minnestørrelse

2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Rugged 5TB USB-C 3.1
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
2 344 NOK

Lacie Rugged USB-C 3.0

Lacies Rugged er en robust harddisk. Den skal tåle et tonn, samtidig som en er vanntett og motstandsdyktig mot fall fra 1,2 meter. Med USB 3.0 overfører du filer raskt mellom datamaskinen og harddisken opp til 4 ganger raskere enn med USB 2.0.

Leveres med

  • USB-C 3.0 kabel
  • Installasjonsveiledning
  • Programvare

LaCie Rescue Data Recovery Service

Denne harddisken inngår i LaCies Rescue Service, noe som innebærer at du kan sende inn harddisken til dem i løpet av garantitiden for å gjenskape innholdet om harddisken på noen måte er blitt skadd. Les mer på vår side om LaCie Rescue Data Recovery Service.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.