Rugged Thunderbolt USB-C 3.1 2TB

LaCie Rugged Thunderbolt USB-C 3.1 2TB

1032474
  • IP54-klasset harddisk
  • Lagringskapasitet på 2TB
  • Både USB-C og Thunderbolt 3
2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

LaCie Rugged 2TB med USB-C/Thunderbolt 3

Lacie Rugged Thunderbolt er en holdbar harddisk med både USB-C og Thunderbolt. Harddisken er IP54-rangert, noe som gir den beskytteølse mot støt, støv, vann og knus/trykksskade. LaCie Rugged Thunderbolt kommer med kabler for både USB-A, USB-C / 3 Thunderbolt og Thunderbolt 2, noe som gir deg mulighet til å maksimere harddiskens ytelse, uansett hvilken datamaskin du bruker.

Leveres med:

  • 1 x USB-C-kabel - eekstern
  • 1 x USB-C til USB-A-kabel - ekstern
  • 1 x Thunderbolt-kabel - integrert

LaCie Rescue Data Recovery Service

Denne harddisken inngår i LaCies Rescue Service, noe som innebærer at du kan sende inn harddisken til dem i løpet av garantitiden for å gjenskape innholdet om harddisken på noen måte er blitt skadd. Les mer på vår side om LaCie Rescue Data Recovery Service.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.