12mm f/2,8 Zero-D til Nikon

Laowa 12mm f/2,8 Zero-D til Nikon

1031856
  • Ekstremt bred, forvrengelsesfri vidvinkel
  • Rettegnende, perfekt for landskap og arkitektur
  • Tilpasset for fullformat
13 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

12mm f/2,8 Zero-D til Nikon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
13 358 NOK

Ekstremt bred vidvinkel med bra lysstyrke for fullforrmatskameraer Perfekt for landskap, interiør og akritekturfoto.

 Zero-Distortion betyr at objektivet er ekstremt rettegnende, slik at rette linjer ikke blir bøyd. Linsen er også forholdsvis liten for dens klasse.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.