Laowa 24mm f/14 Macro Probe til Canon EF
Laowa 24mm f/14 Macro Probe til Canon EF
Laowa 24mm f/14 Macro Probe til Canon EF
Laowa 24mm f/14 Macro Probe til Canon EF
Artikkelnummer: 1042078

Laowa 24mm f/14 Macro Probe til Canon EF

24mm f/14 Macro Probe til Canon EF

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Unikt makroobjektiv med spennende muligheter
  • Innebygd LED-belysning som drives via USB
  • Tilpasset for fullformat
17 789 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Unikt makroobjektiv

Venus Optics Laowa 24mm f/14 Macro Probe er noe så spesielt som en makrosonde. Ved å plassere frontlinsen på en sonde, kan du komme nær insekter uten å forstyrre og skremme dem bort, og den lar deg få tilgang til områder som tidligere trengte spesielle kameraer for å nå. Forsiden av objektivet er vanntett, og det har også et sett med LED-lys drevet av en standard Micro-USB-kontakt. Objektivet har manuell fokus, manuell blenderring og mangler elektroniske kontakter for EXIF-data og lignende.

Fordeler:

  • Bred vidvinkel
  • Gir deg tilgang til nye områder
  • Fronten er vanntett
  • LED-belysning

Vidvinkel

Den brede visningsvinkelen på 24 mm lar deg inkludere miljøet på en måte som er uvanlig for makrofotografering. Sammen med den større dybdeskarpheten, kan du begynne å se verden fra perspektivet til små dyr og insekter.

Gir deg tilgang til nye områder

Den lange sonden gir deg tilgang til områder som tidligere ikke var mulig uten spesialutstyr. Film og fotografi inne bikuber, maurtuer eller andre trange områder.

Fronten er vanntett

Det vanntette frontrøret, frem til USB-tilkoblingen, lar deg også filme under vann! Dypp fronten i akvariet eller noe annet spennende.

LED-belysning

I fronten er det en LED-belysning som forenkler både filming og fotografering. LED-lyset er drevet av en standard MicroUSB-kontakt som kan brukes sammen med en powerbank.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.