Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

25mm f/2,8 Ultra Macro til Sony FE

Laowa 25mm f/2,8 Ultra Macro til Sony FE

1038823
5 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Macroobjektiv med 2.5x til 5x forstørrelse

Laowa 25mm f/2,8 Ultra Macro er et objektiv med eksepsjonelt høy forstørrelsesgrad. Dette gir muligheten til å fotografere små motiver i svært kraftig forstørrelse. Optikken er designet for å fotografere ekstremt små produkter.

Fordeler:

  • 2.5x til 5x forstørrelse
  • Passer til fullformatskameraer
  • 40 til 45mm arbeidsavstand
  • Stor dybdeskarphet
  • ULD-element motvirker kromatisk aberrasjon og fargeblødninger
  • Coating motivkrer interne refleksjoner og spøkelseseffekter
  • Robust design

2.5x til 5x forstørrelse

Med 2.5x til 5x har du muligheten til å fotografere motiver opptil 5x så store på sensoren som i virkeligheten. Dette gir deg muligheten til svært høy forstørrelse av små motiver som smykker, insekter, maskindeler etc., men også til å fotografere svært små abstrakte mønstre fra f.eks. ark.

Passer fullformatskameraer

Objektivet er tilpasset for fullformatskameraer, men fungerer også på kameraer med en APS-C sensor.

40 til 45mm arbeidsavstand

Arbeidsavstanden er avstanden mellom objektivets frontlinse og motivet. Laowa 25mm f/2,8 Ultra Macro har en arbeidsavstand på 40 til 45mm, noe som er forholdsvis mye for et objektiv av denne typen. Den lengre arbeidsavstanden gir deg mulighet til å belyse motivet på en måte som ellers kan være utmattende. Objektivets unike form med en uvanlig liten frontlinse bidrar også til å letteregjøre lyssettingen. Nærgrensen er avstanden fra sensoren til motivet.

Stor dybdeskarphet

En brennvidde på 25mm er uvanlig bredt for å være et makroobjektiv. Den brede bildevinkelen bidrar både til et litt annerledes perspektiv, og også til en større dybdeskarphet, noe som kan være flott ved makrofotografering fordi dybdeskarpheten ofte er så kort at det kan være vanskelig å se motivet.

Leveres med:

  • Fremre og bakre objektivdeksel
  • Stativfeste
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.